KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, January 29, 2009

WENT TO KL

on 23rd january,aku dengan happy nya dpt pg ke kl.yerla bukan selalu balik kl.dlm setahun tu leh kira ngn jari je brapa kali aku dpt balik kl.rindu family siot.n rindu nk shopping kat sana.mungkin org boleh kata 'hek eleh...kl je?tu pun nk excited'...lantakla org nk kata apa.dulu masa aku duk kl...selak nk g kuantan.rindu kuantan...sekarang aku rindu kl plak.he3x
kami bertolak pas balik kerja dlm kul 6.30 kami gerak.n ada jugakla memory yg sempat kami capture...gambar ni diambil dkt r n r karak.berenti rehat pun sempat lg nk berposing.awat syirah mata mcm tu....

Wednesday, January 21, 2009

my little princess

Inilah puteri kesayanganku Nur Insyirah Amani Sharuddin

puteri ku sedang tidur...hmmm.....nyenyaknya.....

NUR INSYIRAH AMANI........

Nama tersebut ku pilih selepas beberapa kali memikirkan tentang nama yang sesuai u anak aku....cr nama pempuan je,nama laki tak cr sangat.mcm konfiden je dpt anak pompuan...but at last,dpt girl jugak....nama insyirah kupilih kerana suamiku berkenan dengan nama tu n amani ku pilih kerana aku amat meminati pelakon cilik syarifah amani...hehehe

Syira lahir 24 februari 2008(tahun depan setahun dh anak aku,tp berjalan tak pandai lg) pada pukul 12.22 tgh.aku suka pada tarikh lahir dan waktu lahir nya.....

24 hb - sama tarikh dengan ari jd DUKE yg jatuh 24/9/78 (jgn marah ye abg..)

12.22 - angka 12 adalah bulan kelahiran ku manakala 22 adalah tarikh lahir arwah ibuku yg jatuh pada 2.2








Friday, January 16, 2009

POCO POCO PERDANA @ SHAHPUTRA


muka tgh belajar menari poco-poco

gaya kitaorg masa berpoco-poco



Wah!sempat lagi berposing tuh.tak tahan.......




Pada 16 Januari 2009,tempat keja aku ada buat aktiviti senamrobik dan poco-poco perdana dan aku dengan rela hati melibatkan diri coz dah lama tak work out nih.bila lagi nk ilangkan kalori2 dan lemak2 yg sepatutnya.nak arap aku g jogging pagi2 haram........



berita baik buat aku kerana aku berjaya juga melakukan step poco-poco ni.kalu tak sebelum ni,hmmmm....aku malas nak citer ahh...hancus...



Thursday, January 15, 2009

hmmmmmmm....

hmmmm....akhirnya aku ada blog sendiri.untuk apa?just tatapan sendiri.okla..
hari ni tak de apa yang menarik melainkan kerja,kerja n kerja.balik kang masak,kemas umah skit,main ngn my princess syira.......
itula rutin ku sehari2...siang jadi pekerja yang berwawasan(berwawasan ke aku ni?),malam jd ibu n isteri...penat?toksah cakapla.tp itula realiti kehidupan yang harus aku lalui.that's all about love.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails