KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, June 3, 2009

wajah kesayangan kami

nampak teruja tgk kamera... tapi mata dah ngantuk sebenarnya nie..
bakal model iklan perodua kelisa..hehehe
syira kecik lagi la papa nak baca buku... tapi kalau posing cam baca buku... boleh ler..hehe
letih la papa asyik posing jer
gambar kegemaran sham
celik I.T sangat.....
hallo papa...papa....dengar tak?
papa ngan syira kat nilai
bestnya lepak kat rumput sambil kene tiup angin
papa!!! nanti la dulu... amik la lagi gambar...syira tak puas lagi nie

Tuesday, June 2, 2009

AKHIRNYA......

Hmmmmmm........walaupun aku tahu HARI IBU sudah sebulan berlalu pergi,dh nk hari ayah dh pun tp br kali ni aku dpt mengupload gambar masa celeb hari ibu last month.byk kerja n tambah plak komputer aku yg membengongkan membuatkan proses mengupload gambar selalu sajer tertangguh...hua..hua..hua...clebrate kat KERDAU kampung laki aku memandangkan aku dh tak de mak..isk3 tumpang mak orgla aku..wa.....alah mak laki aku mak aku jugak kan?this is my first time celebrate hari ibu selepas aku jd ibu.last year tak celebrate pun.kat bawah ni adala sedikit sebanyak gambar yg diambil oleh my husband during the celebration....

potong kek mak,jgn tak potong.anak mak dh lapo ni....ibu2 yg lain pandang je yer...tumpang je tau....

sesi melantak .....nampak tak apa yg aku buat ngn anak aku?

ini adalah gambar mak aku n arwah ayah..gambar ni hadiah adik ipar ke akak ipar yg kasi..aku pun dh tak ingat dah.masa terima hadiah ni mak aku mcm nk nangis jek aku tgk.terharu kot.ada satu lg gambar masa muda tp laki aku tak kasi letak dlm blog coz mak aku tak pakai tudung.yerla org dulu2 kan...

acara suapan kek...ni anak buah aku...nampak selekeh sikit dia masa ni tp byk duit tau..muda lg ni...

ni pun anak buah aku......baby sitter insyirah kalu kami balik kg..hahahahaah...jgn marah kak long..aunty ngosek jew...

iklan gigi dr anak aku....SELAMAT HARI IBU BUAT SEMUA

suapan dr menantu kesayangan..kesayangan kew..?heheehe
ni tak yah aku ckpla yer..mesti kenal kan ni saper.sian mak aku waktu ni..lenguh dia menganga mulut kena suap..

walaupun mcm maner pun mmg meriah giler sambutan hari ibu pd masa tu..surprise u mak aku yg tak tau langsung yg kami buat ni semua.dia pk kami masak2 beriyer u makan2 jer upanya ada sambutan ari ibu...beshkan jd ibu?bg aku,aku amat bertuah dilahirkan sebagai seorang wanita yang bergelar ibu..walaupun tanggungjawab dan amanah yang diberikan oleh ALLAH u menjaga anugerahNYA ini adala berat,namun aku tetap cuba melakukan yg terbaik u DIA,suami dan anak ku.doakan supaya aku dapat buat yg terbaik dan sokongla aku..cewahh..mcm artis plak..

buat insan di luar sana..hargailah apa yang ALLAH kurniakan pada kita sebelum dia ambil semula apa yg dipinjamkan pada kita....


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails