KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, November 4, 2011

I-CITY SHAH ALAM

sambung citer yg masa cuti hari tu..malas la nak taip byk sgt. kita orang masuk SNOW WALK malan tu. kat luar hujan masa tu hujan. bayaran masuk adalah seperti berikut:
dewasa (mycard) - rm 25
without my card - RM 35
kanak-kanak (my card) - rm 20 (tak silap la)
without mycard - rm 25

 bila masuk dia bagi siap2 baju sejuk excluding kasut boot. yg tu kena sewa rm 10. kebetulan amani dapat semuanya warna pink...



 amani with her cuzs...

 antara replika ais yg ada kat dalam tu...
 iglooo....




 dlm igloo..siap ada kerusi meja ok...






 masa ni dh sejuk giler..keluarkan tuala amani dr dalam bag...
 hidung amani dh merah dah sbb kesejukan...

 she request for a glove. mmg kat dalam ada orang yg jual glove. budak kecik punya rm 10. dewasa rm 15.kalu dh desperate sejuk mcm ni, beli jugakla. so boleh simpan another time kalu datang, bawak jer glove tu tak payah beli yg lain.
 beli untuk dia jer. mama n papa tahan jerla sejuk...hahahahaha.
hair band mickey mouse tu beli kat hawker tepi jalan kat luar. satu rm 4, beli 3 harga rm 10.
 permainan ni pun ada dalam snow walk ni. mcm skate jugakla..duk atas tu n luncur...
 we have been here.....kitaorang spend adalah dalam 30-45 minit kot.korang boleh duk lama lg kalu nk. depends pada korang lama mana tahan. kitaorang keluar pun sbb tak tahan sejuk. dlm ni pun ada photographer yg akan ambil gambar kita. biler kuar dari situ, boleh tgk gambar. kalu nk boleh amik, kalu tak nk korang boleh balik..muahahahah....
gambar sekeping 5R tak silap, rm 22. tp kalu package rm 50 ( dapat gambar 4 keping(tak ingat size), key chain yg ada muka kita n mug yg ada muka kita, kira murahla kalu amik package)
 ni masa main permainan kat luar..
 kenapa pakai tuala? sbb hujan renyai2....
game kat luar sekali naik rm 5....nk dtg sini kalu nk cuci mata boleh la..kalu nk main ala2 funfair ni kena siap duit banyak sketla..huhuhuhuhu

p/s : nanti akan upload gambar suasana kat ICT ni ok...

4 comments:

  1. seronoknye tengok hepi family ni~

    ReplyDelete
  2. Bestkan dapat p iCity.. ;) Salam kenal dear.. ibuAqil follow sini.. ;D

    ReplyDelete
  3. seronok kan
    masa akak gi tuu dah mlm sgt .. snow walk tuu dah tutup .. so duk luar jelahhh .. :)

    bukan main amani .. suke .. tapi nampak ibu dia lagi suke senyum lebarrrr ekekek

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails