KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, February 21, 2013

mood tgh down skang ni

mood giler2 tgh down ni...
rimas, penat, strress semua ada....
rasa mcm nk g shopping, bercuti, makan sepuas2nya...
hanya sorang jer yg leh naikkan semangat saya ni..
manalah dia ni

Wednesday, February 13, 2013

my breastfeed journey 3

tgh dok layan group KUMPULAN IBU MENYUSUKAN di Facebook, bee terjumpa plak contoh jadual untuk buat pumping session seperti di atas. pada bee sgt praktikal. dan bee dah siap save dlm komputer dan print satu helai supaya bee boleh isi secara manual. malaslah setiap kali abis pump nk kena bukak file dlm komputer, isi dan save. bee buat manual dahlah. at least kalu kat rumah x bukak komputer pun tak per. tak gtew?

group KIM ni sgt2 membantu pada ibu2 yang baru nak bermula bagi susu ibu pada anak atau pun yang masih memberi. sebagai pembakar semangat pun bagus tau group ni. saper nak join leh klik jer link kat atas yer....

Friday, February 8, 2013

DINNER 2013

Amani peneman setia saya masa dinner UCSA hari tu. papa dia outstaion. iskandar tinggal ngn pengasuh. papa tak bg bawak. ikut mama nk bawak jer semua...
 tema malam tu pink dan hitam....

 tak ingat dah persembahan apa masa ni....heheheh
 ni borak apa ni? tanya biler nk start blh makan lah ni...hheheheh
 mlm tu amani pandai bawak diri. alhamdulillah. tak pening kepala mama.

 me with azura rahman
dpt hadiah mlm tu. setiap tahun UCSA mesti bagi hadiah pada saper sambut hari lahir, baru kawen dan melahirkan bby. I for surelah dpt bagi yang melahirkan bby...amani plak excited tak sabar nak balik jumpa iskandar nak tunjuk hadiah.

p/s : dh lama tak berblog, rasa janggal nk karang ayat...korang perasan tak?hehehe

iskandar dah 5 bulan

bulan ni alhamdulillah iskandar dh pun lima bulan. sekejap jer masa berlalu.
dlm tempoh lima bulan ni, iskandar pnah kena bronkitis, demam dua kali, batuk dan selsema pn dua kali. ni pun dia baru baik dr batuk dan selsema. nak buat mcm mana. musim skang tgh hangat dgn penyakit2 seperti itu..hishh..risau mama..
br ni pg inject lima bulan...mcm2 ubat kami mintak. prepare takut lpas ni dtg lg penyakit2 tersebut. heheheh...
iskandar mmg sensitif dgn cuaca sejuk. dia mudah kena selsema. biler dh kena selsema, jdlah batuk pastu demam...
 ni masa kena bronkitis hari tu. kena admitted wad. ni pun balik umah jap. masa ni iskandar 3 bulan.
 tangan pun masih berbalut. pakai stokin sbb nak elak drpd tiub tu tercabut ke apa ker...sbb tgn dia kecik...
 ni nk keluar wad dh. duk smlm jer sbb iskandar asyik nangis jer duk hospital. beselah. hospital kan. dia tak serasi agaknya..phm2 jerlah kalu budak ngn hospital ni. mcm2 benda leh nampak...
 ni dh beransur sihat...nk kena inject ni jap lg...5 months...






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails