KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, February 8, 2013

DINNER 2013

Amani peneman setia saya masa dinner UCSA hari tu. papa dia outstaion. iskandar tinggal ngn pengasuh. papa tak bg bawak. ikut mama nk bawak jer semua...
 tema malam tu pink dan hitam....

 tak ingat dah persembahan apa masa ni....heheheh
 ni borak apa ni? tanya biler nk start blh makan lah ni...hheheheh
 mlm tu amani pandai bawak diri. alhamdulillah. tak pening kepala mama.

 me with azura rahman
dpt hadiah mlm tu. setiap tahun UCSA mesti bagi hadiah pada saper sambut hari lahir, baru kawen dan melahirkan bby. I for surelah dpt bagi yang melahirkan bby...amani plak excited tak sabar nak balik jumpa iskandar nak tunjuk hadiah.

p/s : dh lama tak berblog, rasa janggal nk karang ayat...korang perasan tak?hehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails