KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Tuesday, February 21, 2012

citer amani

malam-malam sambil tggu download video PJJ ni (yg lama nak mampos), belek2 gambor lama dlm folder...(heheh aktiviti biasa blogger yg kekeringan citer mcm saya ni..)
jumpalah gambarr raya tahun lepas. masa ni di terengganu my hometown. sblm balik kuantan, singgah jap A&W kat Pantai Batu Burok. teringat zaman mengandungkan amani, sy siap menangis nk mkn A&W. tp A&W Terengganu. mcm2 kan? now amani dh besar. bawak diakenal tmpat bersejarah mama dia..hehehehe



 bergaya dpan gambar patung A&W..kebetulan bear tu pun buat aksi mcm tu..hehehe.nasib baik gambar. buatnya patung betul mau amani nangis agaknya...dulu masa upin dan ipin dtg kat tmpat kerja, bawak amani pg tgk. menangis dia bila nk bawak dekat dgn upin dan ipin tu. agaknya terkejut kot. dlm tv kecik. sekali dtg besar gedabak.
 lagi ....
 dan lagi...
 perut dh kenyang, tido dlm keta...
nyenyak sungguh.....

anak...saper tak sayangkan??

Saturday, February 4, 2012

..........

dh sebulan rasanya tak update blog...dlm sebulan ni mcm2 cerita yang berlaku. sejak dua menjak ni mood nk berblogging mmg kurang...blogwalking pun jarang. ni pun update pukul 2.40 am sbb tetiba ada mood pulak nk update. bdn pun sejak dua menjak ni lepas balik ofis jer mesti terbaring. tak mcm dulu2.
kat umah mmg sgt jarang buka pc. amani jer conquer tgk citer dia. 
ada berita gembira nk share tp bee nk tggu masa yg sesuai dulu.....

apa motif upload gambo lama ni?  sbb teringin plak nk mkn cendol. kitaorang menikmati cendol tepi jalan ...heheheh...

p/s : suka tgk amani sengih time ni..mcm happy sgt dpt mkn cendol.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails