KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, October 31, 2011

A DAY @ IKEA

deepavali baru2 ni kami cuti panjang. deepavali kan jatuh hari rabu then kebetulan hari isnin di kuantan adalah cuti birthday sultan pahang. so kitaorang amik cuti hari selasa. dapatlah cuti tu jd panjang. hari jumaat lg kitaorang dah bertolak pg KL. balik kg la katakan. (konon....).
mmg dh lama tak jenguk family kat sana. last balik mei hari tu. sebelum pg tu dh plan dh dalam kepala nk pg mana. antaranya IKEA..heheheh. sbb? nk tahu sbb apa? sebab nk cari almari untuk amani. baju dia dh banyak dh. sampai tak ter'organise' dh alamri dia yg skang ni.

 kitaorang pg IKEA petang ahad. jalan2 kat showroom, berkenan dengan contoh kabinet yg ini. snap sebab nk bg ilham kat tukang kabinet nanti. buat ala-ala mcm ni. boleh?


kemudian...

 jalan punya jalan, papa amani berkenaan dengan laci ni untuk dijadikan tempat simpan baju amani. plus kitaorang rasa muat jer nak bawak benda alah ni letak dalam keta bawak balik kuantan. rege dia not bad jugakla. rm 239.
yg ni plak bee yg berkenan. murah sket dr yg atas. rm 199. tapi kan, tapi kan,

tapi kan....




BOTH OUT OF STOCK!!!!!!




putih mata den....uwaaaa....kenapa abis? ingat senang ker aku nk pujuk laki aku pg IKEA. bukan senang dia nk berkenan tau. dh berkenan, tak de stock plak....BENCI!!!!!

Friday, October 21, 2011

boleh jadi giler tak?

huh..mengadap sesuatu yang bukan minat kita hari2...agak2 boleh jd giler tak? stress nya bila buat sesuatu yang kita tak minat..ya allah ya tuhanku, berilah aku ketenangan hati dalam mengharungi segalanya...
saya mengaku saya penat...sgt penat menjadi saya yang sekarang. bukan tak bersyukur, tp saya........


Sunday, October 16, 2011

pada suatu hari....

pada suatu malam yang hening, sepasang ibu dan anak sedang menonton video klip siti nurhaliza yang terbaru. alah, yg lagu IM FALLING IN LOVE tu...tetiba buffering plak....si mak ni pun pg la browse benda lain sementara nk tggu benda alah tu loading...lalu bermula dialog antara ibu dan anak...
amani : mama...tggulah dulu, dia tgh loading tu...
mama : yerlah..eh kakak, loading tu apa?
amani : loading tu, maknanya 'SABAR'.....
mama : ok...hehheeheh

Friday, October 14, 2011

kurang sihat...

lately saya kurang sihat..tp demi kerja, saya harungi jugak. badan dh naik lunyai...tak sabar nk tggu deepavali untuk cuti lama..hujung minggu juga kerna kerja...kesian suami dan anak..nasib mereka memahami. sabar yer, ianya hanyalah bersifat sementara....

Saturday, October 1, 2011

cameron highland

 biler la bee dapat merasa pergi kat sini yer?korang nk gelak2 gelak la..bee mmg mengaku mmg bee tak pernah sampai sini.kesian tak?orang duk mesia tp tak pernah sampai sini..bee teringin sgt nk g honeymoon sini...nyaman nya kalau dapat tgk suasana mcm ni kan? tp orang ramai cakap yg cameron dh tak sesejuk dulu. betul ker? mintak2 la time bee pg sana nanti, ada keajaiban. sejuk jer...heheheh boleh gtew?
 cantiknya rumah ni...mcm zaman kolonial inggeris gtew..


nk tgk suasana orang petik daun teh...nk teringin petik jugak...huhuhuu...

moga2 suatu hari nanti bee akan jejak juga kaki kat sini...ada saper2 yg sudi blanja??hehhee


p/s: semua gambar adalah ehsan google yer..

kisah disember 2010

tetiba nk cerita kisah tahun lepas plak kan? apa celuppppp....hahahaha(pengaruh si kunyit la ni)
mlm ni tgh duk godek2 pc, terjumpa plak folder gambar lama. tak de lah lama sgt pun. tak sampai lg setahun. gambar2 amani yg papa dia amik sementara tggu mama dia daftar kat UPM tahun lepas. bila tgk gambar2 tu, terdetik plak dlm hati. sian plak aku tgk dua beranak ni..

 mkn mee goreng free sementara tggu mama...bagus UPM ni, sediakan makanan bukan u student jer tp u family sekali...
 dh start dh aktiviti...


 jgn salah sangka plak yer..bee bukan daftar under fakulti ni tau..ntah ceruk mana dh diaorang pg...





 siap bawak mainan lg...


tgkla amani dh serabai dh rambut...nampak sgt lama tggu mama dia..ada kot dlm 2 jam proses pendaftaran tu...nasib baikla papa dia bawak camera so hilangla boring dua beranak tu...amani pun alhamdulillah tak banyak songeh....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails