KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Saturday, October 1, 2011

kisah disember 2010

tetiba nk cerita kisah tahun lepas plak kan? apa celuppppp....hahahaha(pengaruh si kunyit la ni)
mlm ni tgh duk godek2 pc, terjumpa plak folder gambar lama. tak de lah lama sgt pun. tak sampai lg setahun. gambar2 amani yg papa dia amik sementara tggu mama dia daftar kat UPM tahun lepas. bila tgk gambar2 tu, terdetik plak dlm hati. sian plak aku tgk dua beranak ni..

 mkn mee goreng free sementara tggu mama...bagus UPM ni, sediakan makanan bukan u student jer tp u family sekali...
 dh start dh aktiviti...


 jgn salah sangka plak yer..bee bukan daftar under fakulti ni tau..ntah ceruk mana dh diaorang pg...





 siap bawak mainan lg...


tgkla amani dh serabai dh rambut...nampak sgt lama tggu mama dia..ada kot dlm 2 jam proses pendaftaran tu...nasib baikla papa dia bawak camera so hilangla boring dua beranak tu...amani pun alhamdulillah tak banyak songeh....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails