KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, August 29, 2012

aidilfitri 2012

 malam raya..amani main bunga api.....
 pagi raya pertama...
masa ni ingatkan terlepas dh bee nk bergambar..sbb sblm tu bee duk dlm bilik jer menanggung sakit yang ingatkan nk beranak tu....tp bee bgn n gagahkan juga utk bergambar..kalu tak rugilah beli baju raya...yer tak?
masa ni sakit2 lagi tp 'pose' ttp 'pose'...
 amani ngn atuk dan nenek kesayangan dia..yg selalu manjakan dia..
yerlah atuk dan nenek tak de anak kecik..jd amani jerlah tempat diaorang curahkan kasih sayang...
pagi tu amani ikut tema atuk dan nenek. tak ikut tema mama & papa....
 ramai-ramai....

 sesi salam bersalaman....
amani menyelit nk bg duit raya jugak..takperlah...
dia bagi duit raya Bagi Pihak mama dan papa dia...
tgk kat tangan dia ada se'bundle' duit raya...

39 weeks

assalamualaikum...
lamanya tak update blog....
now im counting the days to give birth....
member2 bee yg lain (3 orang) yg EDD hampir dekat2 dgn bee semua dh selamat deliver...
tggal bee jer yg belum...suspen gak....tp mana tahu dia nk kuar hari merdeka nanti yer tak?hehehehe
minggu ni BP bee naik plak..tak pnah2 naik tiba-tiba naik plak...dh tak pasal2 kena pantau. 
kena pg check up 3 hari berturut2 sbb nk tgk keadaan BP tu mcm mana...
smlm bacaan 130/90, hari ni trn sket 120/80..esok tak tahu lg.huhuhuh....
 
so far tak de tanda2 yg menunjukkan bby nk kuar...masa amani dulu pun tak de bg tanda apa2...tup2 bleeding jer... brixton hicks tu biasalah...mmg selalu kena.....

masa raya pertama hari tu bee dan family dh cemas dh sbb ingatkan bee nk beranak sbb last day pose bee dh mula sakit2 perut dan pinggang....tp lepas jer waktu tengahari raya pertama...dh tak rasa apa2...bby ni kuat betul main2 yer...

oklah...pray for me ya.....


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails