KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, August 29, 2012

39 weeks

assalamualaikum...
lamanya tak update blog....
now im counting the days to give birth....
member2 bee yg lain (3 orang) yg EDD hampir dekat2 dgn bee semua dh selamat deliver...
tggal bee jer yg belum...suspen gak....tp mana tahu dia nk kuar hari merdeka nanti yer tak?hehehehe
minggu ni BP bee naik plak..tak pnah2 naik tiba-tiba naik plak...dh tak pasal2 kena pantau. 
kena pg check up 3 hari berturut2 sbb nk tgk keadaan BP tu mcm mana...
smlm bacaan 130/90, hari ni trn sket 120/80..esok tak tahu lg.huhuhuh....
 
so far tak de tanda2 yg menunjukkan bby nk kuar...masa amani dulu pun tak de bg tanda apa2...tup2 bleeding jer... brixton hicks tu biasalah...mmg selalu kena.....

masa raya pertama hari tu bee dan family dh cemas dh sbb ingatkan bee nk beranak sbb last day pose bee dh mula sakit2 perut dan pinggang....tp lepas jer waktu tengahari raya pertama...dh tak rasa apa2...bby ni kuat betul main2 yer...

oklah...pray for me ya.....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails