KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, December 6, 2010

cerita sket pasal rumah baru...


hari ni ada mood sket nk citer pasal rumah baru...blm masuk lg..tp dlm proses lg..tggu grill je untuk dipasang...gambar2 ni masa kitaorang cat rumah ari tu..step 1 cat feature wall.dan saya pilih kaler seperti di atas..
lampu dn kipas yg dipasang.....tak sangka rupanya kos pasang wayar dan lampu boleh tahan mahal gak..tp hasil sgt2 memuaskan...
lampu dinding ni suami nk pasang sendiri.....
ok tak kaler yg saya pilih ni?
opps saya nk menyelit jugak....
siap!!!!testing...testing.....
harga hanyala rm 30 sahaja...a pair jd la rm 60..murah tak?hmmm...saper yg bc bolg ni saya nk minta pandangan u cat  main wall...sesuai dgn padanan kaler feature wall ni..please...
somebody ada mencadangkan pilih kaler soft kelabu...tp saya nk dgr jugak pandangan dr readers blog saya..kalu adalah...hehehehe..tq...


6 comments:

  1. wah bestnya bee ada rumah sndri dah .. aku lak yang excited ..

    kaler gray ye wall ko tu ? hummmm warna tu moden tapi eh xtahu la nak komen ..aku xpndai sgt bab2 kaler ni ..yop teror la .. t komen tkt ko xberkenan lagi pun ko dh cat pun kan .. ok je .. dah siap t cantik lah

    ReplyDelete
  2. rasa dah tau nak cat kaler aper...cam nak cat warna purple cerah....setuju tak?

    ReplyDelete
  3. saper ni?kaler purple cerah mmg ada stok pun...tp orang ckp mcm tak naik..ntahla..kalu brani boleh je kot...

    ReplyDelete
  4. kak bee...rumah baru dkt mane??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails