KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Tuesday, September 27, 2011

jom join.....

hai semua..actually bee baru jer join contest ni. just untuk suka2 jer..kalu tak menang pun tak pe, menang alhamdulillah.
so, bee nk ajak member2 untuk join sekali manalah tahu kan kot ada rezeki u olls..tp jgn lupa klik link yg bee letak kat bawah ni n 'LIKE' gambr bee yer..thank u alls...lap u lah...

bee pertaruhkan gambar ni... 

This photo puts a smile on my face! I'm sure it'll do the same to yours. Check it out! 
  
JGN LUPA UNTUK KLIK LINK DI ATAS YER...KALAU SUDI LAH..HEHEHEH.TQ BYK2

Thursday, September 22, 2011

next to you..

first time dgr lagu ni dalam you tube masa tu tgh mencari lagu chris brown. masa tgk tu dh agak dh ni mesti lagu baru coz tak pnah dgr..masa tu br jatuh cinta 20% pada lagu ni. mayb sbb ada Justin Bieber kot. ( bee x minat JB ok
masa tu dlm radio belum berkumandang... ( x taula kot bee yg tak prasan kan?)
tak lama lepas tu, lagu ni mula berkumandang di serata Malaysia. HOT FM skang dh hari-hari. first time dgr dlm radio dh terdetik dh dalam hati..'mcm pernah ku dgr lagu ni tp di mana yer?owh br teringat tgk video clip dia dlm You Tube. so now, this song is become my favourite song....


enjoy semua yer....

Wednesday, September 21, 2011

ambil angin

muka budak happy..sengih jer.dia buat TC tu mcm dia punya. papa dia pun tetiba jd terencat..main kejar2 ngn amani kat TC..hahhaha


lamanya tak update blog. hari-hari mengadap assignment yang tak tahu bila mahu siap walaupun due date adalah sebelum 25 sept ni. asyik mengadap jer, boring gak. tu yang malam ni sajer2 update blog. actually, td bee satu family pg melantak KFC kat TC. lama giler tak lepak sana. MCD pun close untuk sementara waktu. MCD close, TC nampak sedikit sunyi. nampak sgt MCD tu antara penyumbang orang pg ke TC kan?

kami pun dh lama tak bwk amani pg jenjalan santai2 mcmni.asyik berjalan raya jer kan? budak pun tahu bosan...
2 minggu lg bee final exam. doakan bee yer...

Saturday, September 10, 2011

hujung minggu yg padat...

musim2 raya ni, asal hujung minggu jer, mesti padat. tak kita beraya kat rumah orang ke, atau orang dtg beraya rumah kita. last week orang datang. minggu ni plak aku jer pg rumah orang. dengan byk kendurinya. besok ahad lg la full. esok terpaksala saya pg rumah yg penting2 jer. kalu ikutkan kena pg 4 buah rumah. tp rasanya saya pg 2 buah jer kot. mlm ni pun sepatutnya pg satu event, tp bee duk umah jer kot. hanya amani dan papa ajer yg pg. target nk kemas rumah, tukar cadar, vacum dan basuh baju.ada orang kemas rumah waktu malam? orang tak de buat, saya jer yg buat..hahahahaha..senang besok pg raya tak la susah hati..yer dak?
kalu sempat nk buat assignment. assignment pun tak bersentuh lg ni sejak balik raya...due date tak lama lagi dh..

okla..cau dulu..selamat pg beraya semua.jemputla dtg ke rumah..

Thursday, September 8, 2011

album raya 2011

 orang lain dh berduyun upload gambo raya..tahun ni gambo raya kami sekeluarga belum ada lagi. maksud saya gambo yg pakai baju warna tema mcm tahun2 lepas. kena set plak satu hari untuk buat photoshoot ni. leceh tul nk kena gosok balik baju melayu, baju kurung bee dan amani..

gambar2 kat bawah ni adalah gambar yg di ambil pada raya ke lima. kebtulan fiza@ibu datang beraya, so amik la gambo. bee dr pakai baju buruk, trus masuk bilik tukar baju kurung. tp bukan baju raya..hahhaah..jadilah...

menu hari itu, sy sempat buat mee hoon tom yam jer...



 amani with her new sister..damia fareeda..
 anak fiza dan udin. dilahirkan secara normal dengan berat 4.45 kg....fuh,..kalu bee la, tak tau la mcm mana..syabas dik..bangga akak..
 keluarga bahagia..
 kami


 sayang damia..terpenyek adik ko tu amani...
 opps mama bee,damia muntah
 bantuan..bantuan...
 akhirnya adajugak gambar mama bee dengan damia..yeay...


rindu nk pegang bby, kehadiran damia mengubat rasa itu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails