KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Saturday, September 10, 2011

hujung minggu yg padat...

musim2 raya ni, asal hujung minggu jer, mesti padat. tak kita beraya kat rumah orang ke, atau orang dtg beraya rumah kita. last week orang datang. minggu ni plak aku jer pg rumah orang. dengan byk kendurinya. besok ahad lg la full. esok terpaksala saya pg rumah yg penting2 jer. kalu ikutkan kena pg 4 buah rumah. tp rasanya saya pg 2 buah jer kot. mlm ni pun sepatutnya pg satu event, tp bee duk umah jer kot. hanya amani dan papa ajer yg pg. target nk kemas rumah, tukar cadar, vacum dan basuh baju.ada orang kemas rumah waktu malam? orang tak de buat, saya jer yg buat..hahahahaha..senang besok pg raya tak la susah hati..yer dak?
kalu sempat nk buat assignment. assignment pun tak bersentuh lg ni sejak balik raya...due date tak lama lagi dh..

okla..cau dulu..selamat pg beraya semua.jemputla dtg ke rumah..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails