KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, September 21, 2011

ambil angin

muka budak happy..sengih jer.dia buat TC tu mcm dia punya. papa dia pun tetiba jd terencat..main kejar2 ngn amani kat TC..hahhaha


lamanya tak update blog. hari-hari mengadap assignment yang tak tahu bila mahu siap walaupun due date adalah sebelum 25 sept ni. asyik mengadap jer, boring gak. tu yang malam ni sajer2 update blog. actually, td bee satu family pg melantak KFC kat TC. lama giler tak lepak sana. MCD pun close untuk sementara waktu. MCD close, TC nampak sedikit sunyi. nampak sgt MCD tu antara penyumbang orang pg ke TC kan?

kami pun dh lama tak bwk amani pg jenjalan santai2 mcmni.asyik berjalan raya jer kan? budak pun tahu bosan...
2 minggu lg bee final exam. doakan bee yer...

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails