KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Tuesday, July 19, 2011

INTERLOK

dan sebenarnya..........
saya tengah mencari-cari buku ini....
masih ada lagi ker buku ini ?
ada sumber mengatakan telah ditarik balik dan tidak dibenarkan pengeluarannya....
betul ker?
saya terpanggil untuk membuat research dan analysis berpandukan buku ini berdasarkan tajuk assignment saya untuk semester ini...
ada sesiapa boleh tolong saya tak?
how to find this book.agak2 ada di pasaran lg tak?
sorry...saya belum survey di kedai buku...heheheh

andai.....

andai badan ini mampu dibahagi-bahagi kan....
pastinya aku mampu untuk bahagiakan dan menyenangkan semua orang....

andai badan ini mampu dibahagi-bahagi kan......
pasti aku ada masa untuk diri sendiri....

andai badan ini mampu dibahagi-bahagikan....
pasti aku mampu menyingkatkan masa yang ada....

tapi itu hanyalah 'andai' kata.....

Monday, July 18, 2011

sakit kepala

inilah dia....
sakit kepala tiba-tiba menyerang
pastinya kerana masuk angin gara-gara mengambil endah tak endah sarapan pagi td
kesimpulannya..
anda jgn jd mcm saya...

Friday, July 15, 2011

karak

saat ini .....
dengan masih memakai kain telekung...aku sibuk search dalam internet....
mencari-cari himpunan kisah seram berkenaan hantu highway KARAK yang selama ini aku tak pernah amik kisah pun....
ini semua gara-gara menonton filem KARAK masa lunch Jumaat td....
agak2 kalu lecturer minta aku buat research pasal hantu KARAK ni mahu A+ kot dapat...
muahahahahha.....

Wednesday, July 13, 2011

CERITA TERBARU

lamanya bee tak update blog...citer kenduri di kluang ari tu pun tak abis lagi..nantilah ada masa bee update gambar ari tuh..
jadual bee semenjak dua menjak ni agak padat....bz dengan kerja, balik rumah buat kerja rumah lagi, tambahan semester kedua pengajian baru bermula...kelas dh start. assignment lagilah tak leh nk cakap. byk giler..takut pun ada rasanya nih...aduh..akan bee kuatkan semangat...kalu boleh semester ni nak achieve pointer lagi tggi dr semester lepas..doakan bee yer..
 
 
*tekanan hidup semakin lama semakin terasa...adatla kan? setiap kehidupan pasti ada pasang surutnya..biler keadaan sekitar berubah, kita pun kena berubah supaya diri boleh menyesuaikan diri mengikut keadaan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails