KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, January 28, 2010

tag lg from my lovely sista...

tag dr adik ku ..dh dua hari dia kasi br hari ni nk jwb...wahai fiza...tatapla...

1) Where is your cell phone?

 - ada je kat tepi aku..br beli smlm...hadiah dr suami tercenta..(pengakuan terbuka..kikiki)



2) Relationship?

    -my husband of course...


3) Your hair?


   - hitam dan lurus....rambut ku jenis sikit...




4) Works?


   - eksekutif unit rekod...kerja ni aku suka sbb bermain ngn dokumen..patutnya aku amik OM 114 la   dulu...hahaha




5) Your sisters?


  - aku anak tunggal...aku ada adik namanya si FIZA la yg men'tag' aku ni...sayang dia sbb dia antara orng yg leh trima keburukan aku..huhuuu



6) Your favourite thing?


- hmmm..apa yg aku suka yer?mgkn aku punya handphone kot....tak leh idup tanpa handphone..





7) Your dream last night?


 -  tak ingat..rasa cam tak mimpi kot..




8) Your favourite drink?


 - sekarang suka order air suam or limau suam..tgh diet katakan...air tak de feberet kot..semua aku belasah..



9) Your dream car?


 - hmmm...caldina or alphard mungkin...




10) Your shoes?


- i like vinci n crocodile..now im wearing crocodile...




11) Your fears?


-  aku takut hilang orang yg tersayang...aku belum bersedia....



12) What do you want to be in ten years?


- jd diri aku..aku nk jd ibu yg terbaik dpn mata anak aku,isteri yg sempurna di hati suami,(wah..)punya rumah sendiri,tanah,dan perniagaan sendiri(kecil-kecilan pun jd la)



13) Who did you hang out with last weekend?


- tak kuar ngn saper..ngn suami je...balik kg..




14) What are you not good at?


- kuat tido...huuhuhuhu






15) One of your wish list items?


- smoga selalu dimurahkan rezeki,dipanjangkan umur dan diberkati hidup oleh ALLAH SWT..amin..








16) Where you grew up?


 - TERENGGANU...




17) Last thing you did?


 - br pas kuar bilik kebal..






18) What are you wearing?


 - baju kemeja n suar itam hush puppies...




19) What aren't you wearing?


 - baju AMANI..mana muat dow...






20) Your pet?


- ikan puyu kat umah..bela sejak amani kecik ag..n ikan aku dlm FISH AQUARIUM..kikiki




21) Your computer?


- tak de...pakai yg kat kolej je...


22) Your life?

- bahagia n happy sesangat...


23) Missing?

- aku selalu rindu arwah mama aku...


24) What are you thinking about right now?

- nk mkm n masak apa mlm nanti...huhuuhu


25) Your car?

- my lovely KELISA...mmg suka bangat sama kamu...


26) Your kitchen?

- simple je setakat ni..umah sewala katakan...


27) Your favourite colour?

- purple n pink....mmg aku tak leh lari dgn kedua kaler ni..tak tau ngaper..


28) Last time you laughed?

- br jap td..suka sensorang bc blog abg rem...


29) Last time you cried?

- last monday..tgk TERJAH...fahrin nangis..aku pun nangis..


30) Love?

I LOVE MY HUSBAND N MY LOVELY DAUGHTER



31) So who want to share their Ones? How about?

- kak sri
- lin kebuntuantoo (kalu ko bcla)
- aida sweetie..
- kak zura..
- kak zarida..
-n sesaper yg baca blog aku sila jwb tag ni yer...maceh..

Friday, January 22, 2010

masjid besi?

dgr citer orng panggil masjid ni masjid besi...memula terkejut gak?tp bila pg,patutla orng panggil masjid besi,upanya lebih 70-80 peratus masjid didirikan menggunakan besi...cuma lantai tu takla dr besi..walau mcm manapun masjid ni mempunyai view yg cukup indah...cuma aku tak tau motif utama pembinaan masjid ni u apa...beribadat atau u dijadikan tempat melawat(kenyataan panas ni )..sempat juga aku merasa solat jamak kat sini...nama sebenar masjid ialah MASJID SULTAN MIZAN (if im not mistaken la)


anak aku landing baik punyer...masa ni aku nampak betapa aku gemuknya..mgkn masa ni berat tgh 60kg...br pas mkn nasi beriyani..huhuh


bukit gambang resort on my bday

setelah sekian lama blog ku bersarang lagi...sungguh tak de mood u aku meng update apa yg patut..hari ni mgkn sampai seru agaknya..entry kali ni nk citer sket pasal anak aku g bukit gambang tanpa aku..huhuhuu(gua kena keja daa)tak sampai ati gua nk cuti..takpela..pg bukit gambang bebiler pun aku leh g(sekadar sedap kan ati)
anak aku pg ngn ayah dia n sedara mara dia..yerla cuti sekolah katakan..tggal seminggu ag nk bukak sekolah,jd diaorang bantai bercuti je la..saksikan anak aku menjadi model ayahnya sepanjang di bukit gambang..aku panggil model COMOT ALA-ALA PRINCESS gitew




dh mandi..makan time..lapo nyer anak aku..sian mama tak de yer..ku menumpang kasih orng yg sudi..

eh pyan ...ko pun ada sekali?kikiki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails