KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, March 22, 2013

iskandar 6 bulan

pejam celik pejam celik iskandar dah enam bulan...lebih kurang dua minggu lagi dia masuk 7 bulan plak.
alhamdulillah bee masih lg menyusu iskandar dengan susu ibu sepenuhnya walaupun bermcm dugaan yg dpt, tp alhamdulillah suami byk support.
demand isknadar terhadap susu masih maintain walaupun sudah diperkenalkan dengan solid food..
solid food pertama iskandar yg bee perkenalkan ada lah bubur nasi yg dilecek.
iskandar lebih gemarkan bubur berbanding nestum. biskut langsung tak nak. dikeluarkan balik apabila disuap. tp bee tak kisah. bee puas hati dapat masak bubur untuk iskandar.sekurang2nya ia menguatkan semangat saya untuk bagi yang terbaik buat iskandar.
 senyuman iskandar yang inilah yang sering meruntun jiwa bee...heheheh
 bee selalu bekalkan 15-18 oz susu untuk keperluan dia di taska...
 amani plak skang bee lihat kecenderungan dia ke arah lukisan. hari tu dia pnah dapat tempat pertama dalam pertandingan mewarna di sekolah tadika. bee pun tak sangka. rancangan kegemaran dia ialah 'art attack' dan 'art zooka'.cita-cita dia plak nk jd mcm Qi si pengacara 'Art Attack' tu...heheheh

ini adalah lukisan yang bee anggap perfect daripada dia....
ni gambar masa menang hari tu....masa tgh mewarna semua budak duduk elok jer. amani plak pg bantai meniarap sambil colour...feel sgtlah tu kononnya....dgn terkangkangnya..ya Allah, anak saperlah tu...
ini buktinya...hahahaha

8 comments:

  1. Amboii.. Senyum tu cair tgk..!
    Pandai Amani, at least tak terlebih garisan kan..

    ReplyDelete
  2. wah iskandar dah pndai duduk. tu duduk sndri or di bantu. tihani bole duduk tp di bantu. sndri lum lagi.pusing2 je pndai mengesot merangkak pun belum dah 7 bulan dah tu.

    ReplyDelete
  3. comelnyer sikecik ni..rasa nak cubit2 je pipi tuh

    ReplyDelete
  4. olololo... tumeynye diaa

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Hello, this weekend is good in support of me, since this time i
    am reading this fantastic educational paragraph here at my home.



    my web-site: 1990 mazda rx7 for sale

    ReplyDelete
  6. This is my first time visit at here and i am in fact pleassant to read all at alone
    place.

    Also visit my web-site :: exercises to increase vertical jump

    ReplyDelete
  7. Yes! Finally something about baby 4 weeks development.


    my weblog exercises to Increase Vertical jump

    ReplyDelete
  8. I delight in, lead to I found exactly what I used to be looking for.
    You have ended my four day long hunt! God Bless
    you man. Have a great day. Bye

    Feel free to visit my website :: vertical jump exercises

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails