KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Tuesday, March 5, 2013

celebrating my 2 princess bday on february

February...
bday 2 orang puteri saya..heheheh..
sorang adik sorang anak...
kita citer pasal adik dulu. sbb bday dia dulu pada 9 February..
mcm bese tiap2 tahun masa bday masing2 mmg ada sesi lunch treat...
bulan ni bday ko, aku blanja. nnt bday aku ko blanja...
hahahah..bole gtew?
thn ni ni si adik request kek black forest..
dia kata dia bg hint kat laki dia, laki dia tak paham2...hahahah
so bee bawak pg Secret Recipe sbb tahu situ ada kek black forest favourite dia...
jom layan gambor...
 happy bday dik...
walaupun tahun ni celebrate lewat..tak dapat black forest dari tok laki takpe dik..tp ko dpt samsung galaxy note II lg...
 nilah orang nya..fiza..my adik angkat ni...
 ni aku punya kek..Turkish Indulgence. sgt sedap tp bahagian bawah dia agak muak sket.
kek fiza dh abis kot rasanya...

 fiza mkn ni.. tak ingat apa benda nama dishes ni...
mine..japanese soba....


ni citer bday anak plak...
bday anak plak clebrate awal sbb papa dia outstation masa bday dia..
kami celebrate dkt City Times Hotel..
amik buffet steam boat..
not bad..ok dan murah...
jom layan gambar...

 kek bday dia..sdap jgk ni..abis kami dua orang jer mkn...
 celebrate bday ni pun adalah kejutan papa dia pada bday girl dan kejutan buat aku sekali..sbb aku pn tak tahu dia nk buat mcm ni..katanya nk pg jumpa kawan dan kita pg mkn2. tak ckp pun nk mkn kat mana2.tup2 dia bawak ke sini. itu satu surprise. pastu ada plak kek. jd dua kali lah surprise nya...
antara makanan di situ..maggi tu feveret aku dan amani tu..

yg ni u grill punya. nk buat rebus pun boleh jugak ni...

harga buffet steamboat kat City Times Hotel ni murah..satu kepala rm 19.90...
ada sotong,
udang
kambing
daging
pari,
ikan, (tak sure ikan apa)
ada seafood yg panjang2 tu nama apa ntah...
pastu ada kepah kot...tak sure lah kot ada nama lain
ketam jer tak de...tak tahulah kot hari lain ada.
ayam
pelbagai jenis bebola
nasi goreng
mee goreng
baked bean
hot dog goreng
aneka sayuran
aneka mee
aneka pencuci mulut
 ABC
ice cream neapolitan
cooffee & tea

makanlah sampai lebam

start pkl 8-10 malam (dua jam sahaja)

 

3 comments:

  1. He3 dagu fiza berlapis lapis... tqsoomuch kak.. Allah je tau fiza sayang akak byk mane... ;)

    ReplyDelete
  2. He3 dagu fiza berlapis lapis... tqsoomuch kak.. Allah je tau fiza sayang akak byk mane... ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails