KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, June 28, 2012

BEDUNG MODEN

korang pernah denganr pasal bedung moden x? nk tahu rupa dia mcm mana? tgk gambar bby kat bawah ni...mcm  ni lah rupanya. bee tahu ni pun dr facebook Kedai Mama And Kids yang di share oleh member ofis..tgk mcm praktikal jugaklah bedung ni...
so bee grab satu. harga dia RM 35....
ni antara warna dan design yang akan keluar bulan Julai nanti..bee n member dah booking dh. bee booked yg polka purple..ok tak? mcm ok jer kan. kalu bby kuar girl pun boleh pakai, boy pun boleh pakai...
bee ni kalu beli online mmg tak confident. kalu nk beli mesti nk tumpang saper2 yg order jugak. ni member ofis nk order, bee pun tumpang sekaki jugak..heheheh...terukkan?heheheh

ada jugak design lain..tp tak sure design kat atas ni available lg atau tidak.



kat bawah ni cara2 nk pakai bedung moden ni.....



saper2 yang berminat boleh like page Kedai Mama And Kids ni yer....
dan order..cepat sblm habis stok..

 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails