KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, June 13, 2012

MELAKA


citer ni sebenar nya dh basi jgklah...tp sbb mood pempuan mengandung mcm bee ni, sekejap ada mood nk story, sekejap peram. ni situasi masa pg Melaka during cuti sekolah hari tu. pergi sbb ada kenduri...alang2 kenduri cuci mata tgk tempat orang. serius bee terkejut dgn pembangunan yg berlaku kat Melaka ni. last bee pg Melaka masa honeymoon hari tu masa tahun 2006. skang Melaka dh jd bandaraya yang sangat sibuk...
tak suka3x...
i suka Melaka yang dulu...huhuhuu



ni first day sampai Melaka...lepak kat Masjid Selat..masa ni dh masuk maghrib..terus solat kat situ.
second day kat melaka..
upacara akad nikah kat masjid Tengkera Melaka...
amani tekun dan sabar menunggu pengantin u di akadkan...yer ker?
nampak sgt aku temberang..
amani dh bosan...terus bee ajak dia amik angin kat sekitar masjid Tengkera tu sambil main ngn kawan2 dia....
sempat plak amani snap gambar bee..
heheh buat kenangan. ada jugak gambar pregnant 6 bulan. tp perut bee tak nampaklah plak..huhuhu
sesi petang, pas habis kenduri bawak amani dan kawan2 pg main kat play ground area Banda Hilir...
amani dengan jejaka pujaan hati dia nan satu..Muhammad Adib. 
nilah pakwe dia kat sekolah.apa2 buat pun mesti nk utamakan Adib....semuanya nk bersama dengan si Adib ni...
nampak tak budak baju putih kat belakang tu? standby nak main buai...kim salam lah dik oi..sedar sket awak dh besar..bg can kat adik2 ni nk main....
sempat bergambar kat patung lembu ni...hehehe ...mcm tak de tmpat lain kan?
time ni bapak2 sibuk amik gambar pengantin (outdoor)..yang si mak2 plak entertained anak2...nasiblah dh jadi mak kan?
tp bee jeles lah ngn saper2 kawen kat Melaka ni..byk tmpat cantik dow nk amik gambar outdoor...

p/s : abg..jom outdoor gambar kawen kat Melaka...hehehehe 

 bee pn nak amik gambar gak...
yea...ada jgk gambar nampak perut...hehehehhe
comel tak kami 3 beranak?hehehehe...kasi pelempang satu
ok...time to sleep..esok nk balik dh....
daaaaaaa......
dr budak yg makin kurus dan mulut banyak cakap.....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails