KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, June 7, 2012

27 minggu...

26 minggu atau 27 minggu, bee pun tak brapa pasti..(ada ke patut??)buku pink dlm kereta. malas plak nk pg refer...last monday pg scan sbb bby moves sgt slow. biler doktor scan, doktor cakap 
'patutlah u kurang rasa pergerakan dia, kepala dia kat atas..'
' u mean doktor? songsang?'
'aah..but not to worry. its still early n bby boleh ubah kedudukan pada bila2 masa sahaja..tp kalu dh sampai 34 weeks dia tak ubah..so u have to be prepared....' (bee dh paham dh maksud dia tu..kena ceaser la maknanya)
'mintak2 dia berubahlah kedudukan dia kan doktor..risau plak saya'
'insyaallah tak de paper tu'
image : google

doakan keselamatan baby & saya yer kawan2....


6 comments:

  1. Insya Allah..
    mummy ngan baby baik2 saje :)

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya selamat kak.. bila due nya?

    ReplyDelete
  3. ayo pe daaa. weeks pun lupa. aku 27 weeks mggu ni. ko awal sminggu aku kot kan. isnyaallah sama2 la kita doa. hrp2 ok kan.

    ReplyDelete
  4. hu3 samelah kite kak.. hopefully baby pusing la nti.. :)

    ReplyDelete
  5. mamavogue: tq kak
    sallyza : insyaallah 3/9
    smms: hahaha...u know me....
    fizazasmi : hari tu x citer pun..ke br tahu?
    sweetie : tq aida

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails