KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, June 20, 2012

hari ini...



 hari ini sedikit teruja apabila hari ni bee dapat bos baru..semangat sket nak kerja...heheheh
harap2 ok lah bos yang baru ni...so far tgk dia mcm ok..ramah walaupun lelaki...
dia ckp minat dia hanya jd pensyarah tp nk buat mcm mana dah di offer jd timbalan dekan..so dia terima ajerlah katanya...

 

 hari ni, buku pink kat atas ni ada rumah baru iaitu ofis bee..senang letak kat ofis. senang sket nk catat pergerakan bby... tp jujur kadang2 bee main bantai jer tanda...hehehehe..
ni juadah berbuka smlm. kebetulan en suami pun berpuasa, so meriah sketlah masa berbuka. dia pun sibuk tolong buat air, potong buah jambu....lauk hanya dua. ikan patin masak asam dan sayur bendi goreng...

chocolate indulgence cake? hmmm....peram dulu lah nampak gayanya....

3 comments:

  1. aku dulu xcatit pun. kira pakai tgn dan agak2 je. hehhee. ikan patin tu masak ke ? teror nya.

    ReplyDelete
  2. hahahaha...dh kawen ngn orang temerloh. blajar masak ikan patin..tu yg boleh tu....

    ReplyDelete
  3. lauk menarik.. haha terase lapar pulak tgk lauk2 tuh..

    psst: thanks follow sye. :) & salam perkenalan.. (^_^)v

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails