KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, December 6, 2010

cuti hujung minggu kami...

sabtu ada kenduri anak buah...
ahad masa terluang yg ada kami manfaatkan...
pg makan kat MaBiq..
pastu terus ke yayasan Pahang..
apa ada kat situ?
PLAY SMART..STREET SMART...dh lama nk bawak amani datang sini..akhirnya tercapai gak...
 syurga ilmu buat anak2 dan parents sekali...sgt berbaloi...byk knowledge yg kita dapat..
 main game nak elak benda berbahaya di atas jalan raya...
 see...papa pun boleh main...
 mainan ni mmg biasa kalu kat petrosains..kita lempar bola je,komputer kira brapa kelajuan bola tu...
 im ready mamma....
 amani sukala mama...

 wahhhhh!!!!!!!!!!seronoknya....sampai amani tak nak balik..helo sayang..tak kan kita nk berkampung kat situ sampai malam?
 game uji minda...saya main game mcm mana nk bina piramid..sempat siap 50% je pastu saya dh fed-up...see?mcm mana nk pandai?
game interaktif pun ada....so cuti2 sekolah ni bolehla bawak anak2 pg sini....nak antar anak dr pagi pastu amik time tghari pun takpe...rasanya tempat ni safe kot....
ok...selamat berkunjung yer...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails