KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, October 31, 2011

A DAY @ IKEA

deepavali baru2 ni kami cuti panjang. deepavali kan jatuh hari rabu then kebetulan hari isnin di kuantan adalah cuti birthday sultan pahang. so kitaorang amik cuti hari selasa. dapatlah cuti tu jd panjang. hari jumaat lg kitaorang dah bertolak pg KL. balik kg la katakan. (konon....).
mmg dh lama tak jenguk family kat sana. last balik mei hari tu. sebelum pg tu dh plan dh dalam kepala nk pg mana. antaranya IKEA..heheheh. sbb? nk tahu sbb apa? sebab nk cari almari untuk amani. baju dia dh banyak dh. sampai tak ter'organise' dh alamri dia yg skang ni.

 kitaorang pg IKEA petang ahad. jalan2 kat showroom, berkenan dengan contoh kabinet yg ini. snap sebab nk bg ilham kat tukang kabinet nanti. buat ala-ala mcm ni. boleh?


kemudian...

 jalan punya jalan, papa amani berkenaan dengan laci ni untuk dijadikan tempat simpan baju amani. plus kitaorang rasa muat jer nak bawak benda alah ni letak dalam keta bawak balik kuantan. rege dia not bad jugakla. rm 239.
yg ni plak bee yg berkenan. murah sket dr yg atas. rm 199. tapi kan, tapi kan,

tapi kan....




BOTH OUT OF STOCK!!!!!!




putih mata den....uwaaaa....kenapa abis? ingat senang ker aku nk pujuk laki aku pg IKEA. bukan senang dia nk berkenan tau. dh berkenan, tak de stock plak....BENCI!!!!!

3 comments:

  1. salam perkenalan....ohhhh IKEA....saya pn mmg suke ke tempat itu....kalu boleh nk bwk blk 1 lori....hahahaha

    ReplyDelete
  2. kak.. drawer yg num 2 tu sally dah ada... tapppiiiiii kan, sgt2 x tahan... kita letak barang ringan2 je such stokin.. tp dah roboh... dia pya papan tu dah melengkung... soobbsss.. then my auntie punya, dia letak kain tudung.. terus roboh x leh guna lagi! mmg cantik.. tpi tu lah dia pya quality.. :(

    ReplyDelete
  3. la..yer ker sally? nasib baik tak de stok..tp cantik kan? sayang nya jd cenggitu plak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails