KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, February 13, 2013

my breastfeed journey 3

tgh dok layan group KUMPULAN IBU MENYUSUKAN di Facebook, bee terjumpa plak contoh jadual untuk buat pumping session seperti di atas. pada bee sgt praktikal. dan bee dah siap save dlm komputer dan print satu helai supaya bee boleh isi secara manual. malaslah setiap kali abis pump nk kena bukak file dlm komputer, isi dan save. bee buat manual dahlah. at least kalu kat rumah x bukak komputer pun tak per. tak gtew?

group KIM ni sgt2 membantu pada ibu2 yang baru nak bermula bagi susu ibu pada anak atau pun yang masih memberi. sebagai pembakar semangat pun bagus tau group ni. saper nak join leh klik jer link kat atas yer....

1 comment:

  1. yes, i used to have this chart ... mmg proper monitoring act. bole kita tau kan progress pumping kita. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails