KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, November 17, 2011

my cousin's convocation

cerita ni dh lama kot..tp tak pela br nak upload. event ni masa 22 Oktober hari tu. bee rasa br jer lagi budak ni konvo.rupanya dah nk masuk sebulan dh. konvokesyen UNITAR berlangsung di PICC. grand jugakla nampak konvo diaorang ni. ramai betul student. semuanya ONE MALAYSIA. bee tgk kebanyakan graduan baik melayu, cina or india jumlahnya sama jer.. harmoni kan?

 masa kitaorang sampai, diaorang tgh makan di cafe PICC. mmg sengaja nk dtg bila abis konvo. malas nk dtg awal. bukan dapat masuk dewan pun kan? ramai giler yg beratur amik makanan. tp yg kelakarnya ada parents beratur panjang, tup2 letak nasi kat tepi. sebab apa korang nk tahu? rupanya makanan tersebut kena bayar. parents ingat free jer. semangat la diaorang ni beratur. tp tak semuala mcm tu. ramai jugak yg bayar. mgkn ada parents yg sudah dimaklumkan bahawa tiada makanan percuma disediakan.
 bergambar kenangan di balkoni cafe PICC..pemandangan tok sah cakapla. rasa mcm nk amik bantal duk situ tido. bee penah lepak makan kat cafe tu sblm ni, masa tu tak ramai orang mcm ni. lagilah nyaman nak mampus..
 kak long with her boyfriend.....amar....

 sweet plak aku tgk budak dua orang ni..bila korang nk kawen ha??
 im like a pregnant woman in this shirt...dulu masa bee kurus, orang selalu cakap kami mcm kembar...namanya sepupu kan?biler bee dh demuk sket, tak nampak dh mcm kembarnya..kena tunggu kak long pulak demuk..hahahahah


 congratulation kak long....

eh..apasal bee tak de yer? owh bee pg toilet masa ni...huhuuhu...ini adalah sebahagian daripada family kecik saya....



1 comment:

  1. knpe la ku tak tahu korg ltak my convo pics kat sini?? hahaha...tpi thanks a lot...dah la muke nmpak penat gler..huhuu..but THANKS A MILLION kak yah!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails