KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Saturday, November 19, 2011

SANDRA BULLOCK

kenal dengan
 sandra bullock? kalu saper yg tak kenal meh bee kenalkan..tgk gambar2 kat bawah.cantikkan dia? bee tak tahu la kenapa bee minat dgn dia. minat dengan lakonan dia. malam td bee tido lewat semata2 nk tgk dia berlakon. mula2 malam td ingat pkl 12.00 nak tido pas tgk citer THE 6th DAY. tup2 bila tekan info kat ASTRO tu, ada citer WHILE YOU WERE SLEEPING pkl 12.00 malam TV2 dan pelakon dia adalah SANDRA BULLOCK. apa lagi, bee sanggup tggu walau pun mengantuk tahap gaban. punyalah seronok nk tgk...dan citer dia sgt best....
 
cantik kan dia?


 hero citer WHILE YOU WERE SLEEPING

salah satu adegan citer tu...

ada sapa2 yg tgk?

5 comments:

  1. kite pon suka dia kak.. dlm cerita proposal lg cute .. hewwwwww

    ReplyDelete
  2. suke tgk die...cntk kn....artis kt m'sia sape yg mcm muke die?....;-)

    ReplyDelete
  3. Sally: dlm citer proposal?tak pnah lg tgk..nk cari lah

    fieza : cantikkan? kat msia ni rasa mcm tak de la cantik mcm dia..kan?

    ReplyDelete
  4. suka juga tgk dia...mula2 sekali minat masa tgk gambar Speed...dia berlakon dgn keanu reeves....

    ReplyDelete
  5. ina...boleh gi tau mcmana nak masukkan iklan nuffnang dkt header mcm yg ina buat diatas....dah try tak boleh pun...
    klik2 utk iklan nuffnang ina juga...support kawan2 yukk...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails