KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, December 12, 2011

AMANI AND PRE-SCHOOL



1 Disember 2011 hari tu adalah hari pertama amani pergi school baru...tiada lg taska..bee antar di tadika pula sebab tahun depan dia dh 4 tahun. untuk persediaan amani, nak bagi dia serasi pergi sekolah tadika baru ni, bee hantar awal sebulan untuk proses tersebut supaya nant dia tak terkejut. biar dia serasi dengan teacher2 dia kat sana....

gambar kat atas dia dengan adib, anak member ofis. senang hantar sekali. at least awal2 lg dh ada kawan... ni tgh on d way nak antar diaorang lah ni...

 adib yg pemalu....
ni lah nama sekolah baru amani...senarai yg nak kena bayar tahun depan...huhuu...survey punya survey rasanya tadika ini yg terbaik buat masa ni...baik dr segi pengisisan dan yuran dia....hehehehe

mula2 amani mmg refuse tak nk pg school baru. mgkin sbb dh biasa dgn taska dia yg lama. tp dia menangis untuk 2 hari jer...hari ketiga kat tadika tu, dia dh seronok...alhamdulillah

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails