KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Saturday, December 24, 2011

kisah anniversary dan birthday...

 21 hb Disember adalah ulangtahun perkahwinan kami yg kelima. alhamdulillah selamat sampai 5 tahun. dan semoga perkahwinan kami ini kekal sehingga akhir hayat. amin....anniversary tahun ni, tak adalah celebrate beriya sgt..just tgk wayang, makan mcd dan jalan2.
orang ada tanya, 'hai, mkn mcd jer?' 
saya pun ada tanya husband ' takkan makan mcd jer?' hehhehe..jahat tak?
pastu jawab husband, ' sayang tak ingat ke zaman bercinta dulu kita selalu dating kat mana? ' owh yer, mmg kami selalu lepak mcd....hhehehe..

23 hb plak adalah birthday saya(smlm la kiranya)..thanks pada kawan2 yg wish dlm facebokk dan sms..
smlm pun just jalan2 cuma sy mcm queen sketla sbb tak masak. just buat sarapan pagi jer n tghari makan kfc..lama sgt dh tak mkn kfc..teringin....pastu lepak kat tepi pantai..amik kesempatan sbb cuaca sedikit elok. tp angin mmg kuat...amani sgt suka sbb dh lama da tak pg pantai...


 syukur sbb saya masih boleh bernafas dan melihat anak membesar di hadapan mata saban hari..syukur alhamdulillah...
 wanita yg semakin menginjak usianya..huhuh...


 happy nya dia....
knapa budak2 kalu dia happy mesti diaorang sebut 'yeayy..yeayy?' korang pnah terpk tak?




last2 pnat..tertido dlm keta..balik pun sbb hujan tiba2 turun...kuantan masih hujan..
tp saya bersyukur kerana ALLAH tidak jadikan panas sepanjang tahun..sekurang2 nya kita merasa cuaca sejuk kan?cuaca nyaman....

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails