KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, December 19, 2011

ALVIN AND THE CHIPMUNKS 3

first time bawak amani tgk wayang....nk masuk 4 tahun barulah dia merasa masuk wayang. sblm ni tak brani bawak dia sbb kecik lg. riso jugak karang dia meraung dlm wayang...memandangkan citer ALVIN dh keluar, dan amani pun dh nampak iklan filem ni dlm tv, dia terloncat2 nk tgk. so hari sabtu baru ni 17 /12/2011, adalah tarikh keramat amani masuk wayang..hahhaha...dan first time jegakla belanja dia mkn popcorn...

kebetulan masuk wayang awal. so lama la dia menunggu wayang tu nk start...nk tahu apa dia ckp?

amani : papa, mana citer alvin ni...
papa : sabarlah sayang..tak kuar lg..
amani : lamanya dia loading papa....
papa n mama: ??????


amani..amani..ko ingat kita tgk alvin dlm you tube ker?hhahahahaha


muka excited....

salah satu adegan dalam citer tu...
 dave yg semakin kurus...

 kehadiran chippetes mencomelkan suasana....

 kesimpulan dr citer...sgt best la....mmg tak pernah mengecewakan.....

4 comments:

  1. Mesti mama selalu tgk citer kat youtube ni kan? hehehe...

    ReplyDelete
  2. bleh bawak anak2 ni..mesti suka tgk cite ni

    ReplyDelete
  3. huhu...teringin nk tgk, tp anak2 sape nk tgkkan???

    ReplyDelete
  4. ushi : bukan mama jer..amani pun selalu tgk kartun dlm u tube tu...hhehehe

    asha : betul tu kak asha..bawak anak2 sekali

    zehan : bawaklah anak2 tgk sekali..syok

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails