KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, May 18, 2009

LUAHAN HATI DR SEORANG ADIK

Aku mmg selalu chat ngn dak ni hampir setiap hari padahal keja dlm department samer n tempat pun aku duk depan dia duk blakang.mcm klakarkan?boss slalu kutuk kami sbb duk dekat tp ym lg. tp kami wat bodow jer...biarla.aku tak tau mcm maner aku leh rapat ngn dak ni tp aku tau takdir tuhan yg tentukan kami jumpa n rapat.bg aku dia ni la org yg aku anggap adik yg mana diala yg leh terima keburukan aku n diala yg sanggup teman aku n anak aku tatkala suamiku outstation.takyah aku offer dia tido umah aku,aku pasti dia akan dtg.n dgn diala aku rasa tak segan n kekok nk wat per pun....dia pun pandai bawak diri...tah ngaper hari ni biler kami chat...keluar dialog seperti di bawah....korang bacala...sweet ke tak sweet?...masing2 wat penilaian...buat fiza,terima kasih u segalanya...cewah jiwang karat lak aku ni..tak hengat....
bukan aku suh dia ckp gitew tau...dia sendiri yg taip...

NI LA ADEEQ AKU..DAK PALING NGADER SKALI...(abaikan tubuhku yg gemuk tu yer)
ANGGAP ANAK AKU MCM ANAK SENDIRI...BESH KAN?


Fiza Zasmi: ngosek jew...
Fiza Zasmi: kak b la akak yg baik skali
Fiza Zasmi: slalu blanje fiza mkn..
Fiza Zasmi: kfc la..
Fiza Zasmi: nuget la..
Fiza Zasmi: cm2 kak b blanje,...
Fiza Zasmi: yg bez2 pn kak bee bg fiza...
Fiza Zasmi: fiza mkn smpei abiz buah anggue kak bee,,,,
Fiza Zasmi: kak b xmarah pn...
Fiza Zasmi: baik tol ati kak beee.
Fiza Zasmi: aritu kak bee bg pnjam towel...
Fiza Zasmi: kak bee baik sgt...
Fiza Zasmi: owg len ne nk bagi pinjam towl]el...
Fiza Zasmi: takut ne virus la konon...
Fiza Zasmi: tapi fiza xsebarkan virus....
Fiza Zasmi: fiza pakai detol sampai pedih2...
Fiza Zasmi: xkasi virus merebak....
Fiza Zasmi: insyaAllah xmerebaknye,,,
Fiza Zasmi: kak bee jgn riso ea....
Fiza Zasmi: pastu kak be xkesah pb fiza tdo 2 bantal...
Fiza Zasmi: kak bee baik sgt....
Fiza Zasmi: syira cute sgt...
Fiza Zasmi: cam kak bee....
Fiza Zasmi: sayang kak bee taw............................
Fiza Zasmi: ne nk cari kakak yang baik cam kak bee ni....
Fiza Zasmi: sejuta dalam 1 pn belum tentu....
Fiza Zasmi: penat la puji...
Fiza Zasmi: bile nk hulur nugetnye ni....


Fiza Zasmi: (luahan dalam ati ni tulus ikhlas taw,..... leh copy paste klo nk....wat masuk dalam blog...)


LOVE U...................

1 comment:

  1. HAHAHAHA...
    klakar lak plak akk...
    love u too kak!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails