KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, June 18, 2010

apa berita itu?

dalam entry sebelum ni kan saya ada mention pasal berita yg bakal saya umumkan.jadi untuk entry kali ni saya rasa saya dah bersedia u umumkan berita itu...hmmm..mcm mana nk mula yer..sedikit malu..tp lambat laun orang akan tau jugak...hheheheeh..IM PREGNANT FOR SECOND BABY !!!!!!
mmg tak sangka agak cepat dari jangkaan tp ALLAH kalau nk bagi rezeki biler2 masa je kan?alhamdulillah....hampir masuk 2 bulan.masih terlalu awal dan saya kena berjaga2....

amani bakal dapat adik...mmg kehadiran baby kali ini u memberi amani kawan..kesian dia pg taska ramai kawan.balik umah kawan ngn papa n mama je..sian jugak dia..so tahun ni kami decide nk bagi dia adik..kalu ada yg follow entry saya yg lama dulu,saya agak confuse dengan perjalanan masa depan saya pada thun ini.alhamdulillah 2 diantaranya hampir tercapai.

pertama : kami dh pun membeli rumah baru dan bakal diduduki hujung tahun ini
kedua : apa lagi..second baby la...

saya berdoa supaya baby kali ini sihat dan saya pun sihat..sy akan cuba membahgaikan masa u menjaga kandungan dan amani..alhamdulillah suami banyak membantu...rasa cam nk mengandung selalu jek..alamak?!heheheh

nant saya post entry masa melawat rumah baru....
    

3 comments:

  1. congrate to yu dik..im hepi 4 yu ..sgt teruja ..ko dah nak 2 aku lmbt lagi la..hihi

    ReplyDelete
  2. kak bee!!! congrats!!!
    hupdate2 slalu taw...
    n_n

    ReplyDelete
  3. tahniah dik yah.....jgn keje kuat but keje ngan kuat...klu faham baguzzzz!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails