KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, February 22, 2010

amani di ambang 2 tahun...

rabu ni tanggal 24 februari adalah birthday dak kecik yg ke 2 ...sekejap jek masa berlalu kan?besar dh anak aku..dh petah dh ckpnya..sekarang kalu papa dia outstation aku dh ada teman nk borak...nk gaduh...nak 'dush-dush'(ayat amani kalu dia nk main tumbuk2 ngn aku)..bahagianya rasa hidup...smlm kuar g bandar nk beli n survey barang2 u party hari jadi dia...buat kat taska jek...memula pg EC MALL survey bj...papa dia pesan jgn beli lg (sblm dia pg outstation) so smlm aku just survey je la mana yg cantik..tetiba mlm td dia ckp 
' la ngaper tak beli trus...mana sempat kita nk kuar dh...ari selasa abg balik malam'
pulak..ari tu kata lain.....nak tak nk sama de ari ni or esok aku kena ke bandar beli jap baju dak comot tu...
pastu pg COWBOY beli 'jajan' u letak dlm goodies bag yg aku buat sendiri..mlm td siap 6..mlm ni nk smbg ag...tak byk pun nak buat..dlm 15 goodies bag je...tempah kek dia kat DISLEE...




dia ngn ibu dia...gambar atas sekali plak dia duk kepit ke pek twisties tu...tak nak kasi orng amik dia punya...


acara memilih baju bermula di brands outlet..suka sgt kuar smlm sbb tak ramai orng..yerla orng tak dpt gaji lg...sronok sgt sbb tak jem...parking pun byk...
tgk muka bdak excited pilih baju...asyik grab seluar jek...
biler acu kan baju gaun or skirt dia ckp...'tak muat'...boleh gtew?

ihsan gambar :camera adik aku FIZA...tq dik...

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails