KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, March 1, 2010

jeng-...jeng....birthday Nur Insyirah Amani

seperti yg di beritahu sebelum ini...24 hb yg lalu adalah bday anak aku yg ke 2.sekejap je kan?kitaorng celeb kat taska la..alhamdulillah kak ma(owner taska) memberi kerjasama yg amat memberangsangkan..siap gorengkan mee lg...aku  tak minta pun..kikikiki...dia ckp saje nk menjamu parents lain...betul juga kan?kita orng tak pnah gak beramah mesra ngn parents yg lain..nk gak kenal2...tp apa yg penting semua bdak sporting...this is d first event yg diadakan kat taska tu sejak ia dibuka.setahu akula sbb sblm ni mana ada lg bdak wat bday party kat sitew...tujuan aku pilih taska ni bukan apa...suka nk tgk bdak2 ni happy..sebab tu aku belikan belon...topi bagai...supaya diaorng rasa seronok...




bersiap2 nak tiup belon...kek spongebob...mulanya nk buat karikatur UPIN N IPIN..tp cina DISLEE tu ckp dia tak de contoh gambar..boleh dibuat kalu aku bwk gambo..manala aku tau..jd tak dptla nk buat..so second choice is SPONGEBOB....tp apsal SPONGEBOB tu garang sgt yek?


bebudak dh standby....amani is holding her bday present...

konon2 pandaila tu tiup lilin...

eh..eh..memalu plak nk tiup..pandai ke tak ni?


agak2 cium lilin ni leh padam kot...
akhirnya..aku gak yg tiup...bday aku ke bday ko ni amani...heheheh..ngosek jew sayang...
nasibbaik tudung aku ada kaler biru2 sket...sedondonla jgk tu...laki aku siap ckp lg sblm turun umah td...pakaila bj biru baru sedondon..aku jwb  'mana ada..kalu ada pun ketat'
pastu aku pk balik...'eh aku ada la baju biru'
tu la kalu dh byk sgt berfikir...bdk pakai baju MU tu namanya LEESA anak doktor gigi..gigi dia cantik giler..yerla mak doktor gigi...
bebudak tgh tggu giluran nk mkn kek...eh yg pakai bj ijau tu cam tak berkelip je..'ibu..control ur self bu..jap ye...nanti mama potongkan kek u ibu yer...'
aksi budak 2 thn ngn ibu kesayangan...
KAMI....
turn aku plak...kikiki...
bufday girl...epy tul dia ari tu..berbaloi...
merenung masa depan yer syg....
baju adalah yg 'simple' sbb2 kesilapan komunikasi...huhuhuh..xpela sayangkan?janji bj baru...
dimana ada AMANI di situ ada LEESA...
TERIMA KASIH BUAT GADIS BEBAJU KURUNG HIJAU ATAS KERJASAMA YG DIBERIKAN..SANGGUP TAK PG KERJA MINTA CUTI SEMATA2 NAK ATTEND BDAY ANAK DIA...TQ VERY MUCH FIZA...JASAMU KUKENANG...LOVE U....
pakaikan topi u RAYYAN...nama yg aku nk bg u bakal adik dia nant..tp tak jadila...
opps...pinggan aku kaler merah je yer..kaler kuning ayah dia punyer..putih amani punyer..aku kongsi ngn ibu tau...
HAPPY BIRTHDAY SAYANG....SEMOGA MENJADI ANAK YG SOLEHAH
MAMA N PAPA LOVE U SO MUCH...

3 comments:

  1. meriah sungguh .. heppy for u ...

    mama SMM

    ReplyDelete
  2. i love both of u so much taw!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails