KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, March 19, 2010

asyik lentok jew...

wah...sejak aku dh pakai hs br ni,blog aku dh tak brapa sunyi dh nampaknya..yerla dulu selalu kena tggu gambo dr D90,br boleh upload...kalu sham transfer gambo cepat..cepatla..kalu lambat..lambatla..ada hs br ni takyah tggu dh..pasang kabel je n cucuk...hahahaha..sungguh mudah...capture gambo smlm leh transfer dh hr ni..ngaperla aku tak beli hs ni dr dulu...(dulu duit tak membiak ma..)

sekarang aku duk berdua lagi ngn amani kat umah..sham p outstation kat sarawak n sabah...ada barang nk kirim bgth cepat2 yer..kikiki..br bertolak semalam dan dijangka pulang jumaat depan...huhuuh..

nk citer sket pasal amani nih...sejak dua menjak ni kalu amik gambo stail dia mesti mcm ni...tgk kat bawah..


tudung adalah pemberian ibu student kat aku..aku tak pakai sbb kaler dia buat aku tak sanggup nk pakai..meriah sgt..maaf yer makcik,bukan tak sudi..
lentok kepala....

yg ni,gambar amik ptg smlm lepas jemput dia dr taska...mmg aktiviti kami akan warm up dulu kat luar sblm msk umah..baju pink tu adalah pemberian mama julie..thanks mama julie...pose with baldi n posing ttp sama kepala lentok
yg ni pun stok lentok gak...
with minnie mouse spec....kata papa dia harga spec dia lg mahak dr harga spec papa dia...nk wat camne,dh dia pilih nk yg tu...

yg ni satu lg...masalah yg membelenggu kepala aku sekarang ni saper yg ajar tangkap gambar main lentok2 kepala ni?aku pose mcm bese jew..tak pnah plak nk melentok2..sket2 tu adalah kot tak prasan...anak aku ni ikut saper yer?hmmmm..konfius aku...

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails