KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, March 29, 2010

aktiviti hari jumaat

jumaat lepas husbandku baru balik dr outstation selama 9 hari ke sabah dan sarawak...kami dua branak toksah ckpla mmg teruja u menyambut kepulangan beliau..cewah...ayat...
sehari sebelum dia balik aku dah tanya dia nk mkn apa biler sampai nanti..dia request ikan sardin...betapa simplenya laki aku...aki siap tanya berulang kali lagi kat laki aku betul ker abang nk mkn ikan sardin ni?
'iyer'.....jwb dia..
so ptg jumaat pas balik dr keja aku mulala menyibukkan diri masuk ke dapur u masak...laki aku mmg suka ikan sardin tu di goreng dulu..aku ni mmg takut sket kalu minyak meletup..yerla goreng ikan sardin mmg minyak akan meletup...so aku amik tudung periuk tutup..biler nk balik kan ikan tu aku tutup api dulu baru balik kann..pastu tutup balik n on semula api..teror tak aku?hahahahaha
ni la ikan sardin yg dah siap di masak...dan pada hari tersebutla amani pertama kali mkn sardin..bersyukur giler ku..tp dia mkn sket jek...
tak kan sardin je kan?.so aku msk sayur yg dia suka gak..sayur buncis goreng...

sampai je dia,cam besela melepas rindu dulu..kikikiki..pas mkn husband pun dh mula bukak souvenir yg dia beli kat sabah..kat sarawak tak beli apa sbb dia ckp tak de mende...hhuhuhuh..
antaranya ialah...
kasut amani...cute tak..opps ni beli kat kl on the way blk dr lcct masa singgah mkn kat nasi dagang ulek mayang...

gelang itam...
this is mine...thn lepas dh beli patern yg sama..this year aku request lg sekali sbb yg tahun lepas beli dh ilang kat kg...yg cincin tu tak msk dlm senarai yer..tu cincin tunang tu...
ari sabtu husband pg ke trg plak...sblm pergi kami sempat jenjalan dulu....spend time together...ari ni ari isnin husband akan pulang...



muka budak puas ati dpt jumpa papa dia..sian dia kurang selera mkn sbb papa dia tak de...
first time pakai skarf..cam comel plak...

okla nanti kita sambung lg di next post...

1 comment:

  1. aah comei amani pakai scaft

    anty smm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails