KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, November 22, 2012

my little giraffe

mentang2 ada baby ni asyik duk citer pasal baby jer kan...yerlah dulu asyik citer pasal kakak jer..ni turn adik plak..selang2 lah nant dgn citer kakak...heheheheh
isnin baru2 ni ada office mate dtg merangkap staff my husband dtg kat my cubicle. dia bawak something...
hadiah u iskandar...comel sgt2 dan bee suka sgt2.
nak tahu apa dia..
ini dia...
 tada...knitted shoes...comel tak?comel tak?
 dgn topi sekali. kepala zirafah...heheheh
 dh mula rimas sbb kakak dtg menyendel....
 

4 comments:

  1. aku nya hadiah xupdate post pun ? xsuka eh. huhuhu

    ReplyDelete
  2. bukanlah..iskandar tak pakai lg. baju tu kan cantik. kena bawak ke special occasion sket. lg pun baju tu besar sket. ingat esok ada kenduri baru nk pakai. kalu besar lg ingat nk pakai kenduri kat KL plak pada 8/12 nanti..sy suka sgt2 baju tu. segan sy terima baju tu sbb mahal....

    ReplyDelete
  3. hehhehe. itu rembatan 2 minit je sbb nak cpt, aku pun sj je kacau ko. xada pe lah. sbb mahal tu aku amik besar bole pakai lama kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer betul tu..tp is ni cepat tinggi lah kak..byk gak baju org bagi dh muat2 dh badan dia..

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails