KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, January 4, 2013

iskandar dan pacifier....

cerita 2 januari lagi...
hari permulaan iskandar menghisap puting kosong...
saper yang ajar?
owner taska yang ajar...
mmg bee pnah terfikir nak ajar dia puting kosong sbb skang dia dah mula hisap jari..
takut iskandar jadi mcm kakak dia sampai umur lima tahun ni pun masih isap jari..
tp bee peram jer niat tu...
tp tak sangka plak yg owner taska yg mula ajar dia..
xperlah..
mgkn dia rasa iskandar lg senang isap puting..
dan di rumah bee sendiri akui senang nk handle iskandar sejak dia isap puting..
dia jadi kurang merengek....
senang sket bee nk wat kerja2 rumah dan dapur..
tp satu bee kena aware dgn jadual menyusu dia..bee kena make sure setiap dua jam atau kurang dua jam bee akan menyusukan dia...
sbb bila dh ada puting ni takut iskandar asyik sgt sampai lupa nk minta susu....

puting pertama iskandar...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails