KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, April 15, 2009

BILA SYIRA DAPAT KAKI

Last Sunday,aku,FIZA n SYIRA pergi jenjalan ke EC MALL menghabiskan masa bosan aku di rumah.yerlah,DUKE pun tak de outstation ke MELAKA.so,aku amik peluang u berjlan2.boring siot duk umah....byk jugak gambar yg di capture tp aku select mana yg aku berkenan jek.memandangkan aku dh lama tak up date aku nyer blog,maka aku uploadkan gambar2 yg tak beredit.lgpun aku byk kerja...tak de masa nk meng'edit'.kemudianla kot...
aku suka ngat gambo ni.tak tau ngaper.mcm seolah2 ada yg tersirat di wajah kedua insan di dlm gambar tersebut.senyuman yg oenuh makna dgn aksi yg bersahaja.cewah....
SYIRA WITH HER IBUsakan nk minum MILO.bila tak kasi kang menjerit plak.suka menjerit je dia ni.masa aku ngandung dulu aku kuat menjerit ke ha?kuat menangis adalah....

suka tgk gelagat dia waktu ni.dah gelojoh minum MILO pandai plak tepuk dada.tercekik la tu....tak pun sejuk dada.bijak3x
hmm...anak mama.sejuk rasanya perut mengandungkan dia dulu.cewahh ayat.......SYIRA ni satu perangai dia kalu mkn selalu ingat kat org.tak penah kedekut.mesti suap org sikit.walau sikit ttp dia kasi.mama harap perangai ko yg ni kekal la sampai ke beso yer syg....I LOVE U

Mamat ni keja kat FRICO EC MALL.tgh aku duk dgt penerangan dak perempuan tu kat belakang pasal microve,vacuum,periuk mak datin n ntah apa2 ntah,dak laki ni la yg selak melayan anak aku.dia bwk p sana,p sini.aku plak yg riso tkut dia cilok anak aku.hehehehe.tp selamat sebenarnya.sampai kat umah,dak laki ni siap kasi aku msg lg tawarkan diskaun pastu minta aku cucikan gambo dia ngn SYIRA.INYAALLAH YER DEDEQ(nama dak laki ni)

aku suka gaya gambo ni.seolah-olah SYIRA tercari2 sesuatu.......masa ni dia dh start dah pakai kaki dia yg br dapat tu...

tu dia dengan kaki ayam nya.masa ni aku p solat.kata IBU dia,dia bantai mengamuk nk turun dr stroller.IBU dia apalagi,takut cermin kedai pecah dek jeritan dia,better turunkan gak...

pastu suka tolak stroller.....

yea...yea...akhirnya aku dapat jalan....sukanya.....sejuk la sini.....kita enjoy!!!!!!!!!!




berjalan tanpa kasut tu dah satu hal.bantai tegur je org sekeliling dia.nasib baik dak pakai bj pink tu kasi respon.

aduh,tayar sroller rosak plak.baiki japla....duduk terjelupuk plak...


ni la adik aku aka IBU SYIRA merangkap photographer pd ari tu.dia pun xcited dpt pgng D80 tu.nanti hantaran kawin suh UDIN kasi D90 yer.kasi gempak sikit.heheheh

ni plak sibuk mengamuk tak nk dukung.nk berjalan plak dh lg.kalu nk berjalan sepanjang jalan tu tak pela aku kasi.rela aku pimpin.ni kalu dh lenguh,leh plak dia nk bantai merangkak kat ECM tu. giler apa?nk jd cleaner tak bertauliah ke SYIRA oiii....angin aku kejap.sabar3xheheheh

akhirnya.............

tercabut lak kasut saya..im sory...
tada...................inila dia CINDERELLA kemetot.....

nampak cam ok lg tak muka aku masa ni?

dah jom balik sayang......



















3 comments:

  1. EC MALL tu katne dik non ...baru ke ?

    ReplyDelete
  2. sronok sgt ak tgk pic2 ko...ak mmg xcited nk ad ank nih..!!!mst bez dpt bwk jln2..huhu...sabo aida..sabo...

    ReplyDelete
  3. ibu miz u sgt9 syira!!!!
    muack pp tembam kit!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails