KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, December 3, 2009

tc on tuesday

fuhhhh...nothing to say what is so hard to upload this pic...banyak tul dugaan...hampir fed up aku di buatnya...biarla hanya aku ajer yg tau......
last tuesday,DUKE amik cuti u spend time ngn amani...tp memandangkan hujan,so pergerakan agak terbatas.so diaorng duk umah je.decide nk g jalan waktu ptg pas aku abis keja sbb dh janji ngn bdak amani tu nk bwk dia g jenjalan..decide g tc atas bbrpa sebab:

1) sbb dh lama tak g tc.once sampai kat sitew..wau  byk tul perubahan.betapa lamanya kami tak ke tc eventhough kami duk kntn..
2) sbb aku p keja tak pakai baju kurung..so duke kata lehla g tc..(waklu...mmg pantang dia tgk pompuan g tc pakai baju kurung.laki aku ni pelik cket.mcm berdose je pulak pakai bj kurung g tc)
3) dh lama tak tangkap gambo anak..mmg yer pun
sampai je kat tc trus amani minta benda alah ni.aku x tau nk panggil apa?dlm keta masa balik aku tanya brpa RM..laki aku jawab RM 3.50..
mak aihhh..mahalnya...mmh tak dpt di bandingkan ngn zaman kita dulu...
bukan nk berkira ngn anak tp harga tu tak reasonable ngn produk...dhla asyik cabut je...







byk pembaharuan di tc...mkin cantik...bolehla outing gambo kawen kat sitew...


habuan buat kamu yg sering di tinggalkan mama n papa sbb 'work'...dh lama tak jln yek syg....

amani
seorang anak yg ttp mahu mama dia walau dlm situasi apa pun...
sometimes mama bangga sayang..tp sometimes ati aku ckp 
'amani..papa kan ada....!!!! pgla kat papa plak!!!
huhuuhhu

last skali lepak mcd ah..pekena prosperity...bulan ni dh dua kali aku pekena that stuff...mulanya tak nk order tp biler aku pk prosperity sebulan je n sekali setahun...bantai jek...
sian plak kat adik aku yg sowng tu...tak mkn ag....
nk ajak ko sayang tp dh lewat,kang ko bwk motor sensorang plak blk umah...
pg tc pun tak dirancang....spontaneous ajer...

6 comments:

  1. waaa!!!! nape amani xbawak ibu... huk3
    xpe la... sok ibu rempit la sowg2 drive thru mcD....

    ha3 ngosek2..aah tc mmg cntik skg, dye nk suh sum1 snap den pnye pre-wed la tu... ha3

    ReplyDelete
  2. prosperity burger 2 set...for mama eta dan cik kak fiza.....kita makan kat kafe nor.....ha3x..bee makan laksa penang jer...kuarantin diet.....hu3x

    ReplyDelete
  3. ko nk kat tc ke yang..pilihla tempat lain..hahahahha

    ReplyDelete
  4. cantik gambar2 nieh bie .. shoot amani duk sendeng kat bie tuh .. akak suker sgt2 ..

    tentu camera DSLR nieh .. sharpe tul gambar haaaaaa ...

    ermmm dah lama jugak akak x ke TC .. kena gi nieh ..

    ReplyDelete
  5. bee..ak tgk ko dh mkin brisi ni...ape rhsianye....??

    ReplyDelete
  6. ko ni perli ke apa?soklan tu ko toksag la tanya aku..ko pun tau apa jawapannya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails