KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, October 22, 2010

QAIREENA KRISYA....

siapa dia QAIREENA KRISYA?jgn salah faham...dia ini adalah anak kwn baik saya yg saya anggap mcm kakak sendiri....panggilan manja dia ialah QK... dia sekarang berada jauh di Yangon Myanmar kerana ikut mama dia yg kena posting di sana...wah kecik2 dh pg oversea...mamabee ni pun lum pnah lg tau...bertuah ko nak...gambar ni diambil 10 bulan yg lalu..hehehehe..lmbr giler saya upload dlm blog...sekarang this girl is coming one year old soon...HAPPY BIRTHDAY SAYANG..tak pe awal kan?

mau tau lebih lanjut?layari http://smms-biggurlzdontcry.blogspot.com

u tatatapan kak sri....
sory sesangat lambat upload....sbb ari ni bee berpeluang duk kat meja abg sham n upload gambar2 yg ada...ini antara gambar yg akak tggu kan?sory bebanyak tau...gambar ni ada dlm pc dia jek..kebetulan ari ni dia tukar pc br,jd laju sket..tu yg saya bantai upload gambar qk...plus b pun tak kuar kemana2 lunch jumaat arini...

ok kak...hope u berpuas hati...okla nk g solat jap...daaaa
ayat mcm kita chatting plak...

1 comment:

  1. my dear b , ye mmg lama gile tggu gmbr ni qk dah nak 1 year pung ..tp xpe atlist ko update gak kan .. tq bee really appreciate it ..

    so comei qk duk posing ats sofar tu ek .. uish miss dat moment

    smm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails