KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, October 15, 2010

trivia AMANI

nama penuh : NUR INSYIRAH AMANI BINTI SHARUDDIN
nama panggilan : AMANI
nama panggilan dulu : SYIRA(tukar nama panggilan masa umur setahun lebih atas sebab maksud syira tu tak elok...kalu nk panggil kena panggil INSYIRAH.sbb tu nama blog syiraciecie.blogspot.com)
tarikh lahir : 24 FEBRUARI 2008
waktu lahir : 12.22 tgh


- suka amik gambar mcm papa dia.tp bukan pakai DSLR,dia cuma pakai NOKIA 6220 classic sajer(hp saya la tu)
-sgt suka spaghetti tp yg saya buat jek...kalu order kat kedai dia tak penah nk mkn..tak tau ngaper..padahal sama jek..
- suka mkn mee sup or apa saja dr mee kuning....
- seorang yang egonya agak tinggi...kalu buat salah payah betul nk say sory..bila suruh br nk ckp....
- akan terduduk menangis kat lantai kalu apa yg dia nk tak dapat....
- seorang yg sangat manja...yg mampu buat hati saya sejuk dan cair....
- seoarang yg petah bercakap mcm papa dia...

kesimpulannya mama sayang amani....



2 comments:

  1. santik sun glases ..nak pinjam bole .. be mu nmpk lain bersun glasse ..nice !sila pakai selalu k

    SMM

    ReplyDelete
  2. cutenye..spek lg bsr dr muka..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails