KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, October 13, 2010

........bersarang lagi....

blog saya bersarang lagi....tak de mood nk bercerita mungkin....ada gambar yg nk dipublishkan tp rasanya blm masa lg...kehidupan makin sibuk....hati selalu susah..tp saya tau DIA selalu dgn saya.sbb tu saya rasa ok....
2/10/10- adik kesayangan saya kahwin...setelah sekian lama dia menghitung hari,akhirnya saat yg dinant tiba...sbg seorang kakak,sy tumpang bahagia,kerana adik saya bahagia..terpancar diwajahnya kerana dia berjaya memiliki lelaki yg dicintai..indahnya perasaan itu hingga tak dpt nk diungkapkan dengan kata2...dan disebalik itu juga terasa seperti akan kehilangan dia..mungkin ini perasaan setiap kakak2,abang2 yg kat luar sana yg telah mengahwinkan adik2 mereka..dan mungkin perasaan ini juga yg dilalui oleh ibu2 dan bapa2 diluar sana...
akhirnya apa yg diaorang rasa,saya dpt rasa sekarang...sekurang2nya saya boleh prepare dr segi mental selepas ini kalu amani pula mendirikan rumah tangga...
aduh..jauh sungguh saya berangan.....

buat FIZA....selamat melayari rumah tangga dengan bahagia...

p/s: ada masalah nk transfer gambar dr hp ke pc...adui yai....nntila i upload gambar kawen diaorang...daa...

4 comments:

  1. rerajin la update leh tahu kesah hidup yu ..

    smm

    ReplyDelete
  2. akak tetap kakak fiza dunia akhirat kak..
    fiza ade, akak tak hilang fiza pun..
    sampai bile2..

    ReplyDelete
  3. alala..kakak jgn r cenggini..hehe..sbr ek

    ReplyDelete
  4. kak sri : i will
    fiza : hehehe..terima kasih dik
    aida : ooo ko nganjing aku yer

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails