KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, November 26, 2010

dia dan PINK tak dapat dipisahkan...

Amani dan pink...mmg tak dpt dipisahkan..Amani mmg sukakan pink....apa2 saja yg dia nk mesti kaler pink..kalu kaler lain tu mesti mama atau papa dia yg pilih...tak pun orang lain..
pnah bergaduh dgn anak kawan ofis semata2 berebutkan bola pink..dia tak puas hati sbb dia dapat bola biru...ttp nk kan bola pink tu..anak kawan seofis tu mcm biasalah,bebudak tak kan nk kasi dia punya.adatla tu.yg si amani plak tak abis2 mengamuk nk bola pink.nasib baikla ada anak kawan yg sorang lg tu,kebetulan anak dia lelaki.dpt bola pink.kawan saya ni pun pg tolong tukarkan.nasib baik dpt.budak2...

bebaru ni lepak BIG APPLE,dia mintak donut kaler pink jugak..boleh?tak cayer,tgk bawah......
.
.
.
.
.
.
.
.

 kan dh cakap....saya pilih donut bergula untuk dia sbb rasanya dia tak kan mkn yg pelik2 punya donut..sekali lepas bayar ada donut kaler pink plak extra..kata papa dia,'amani pilih sendiri tu,bukan abg'
suami saya mcm dh paham2 jek yg sy nk start membebel..br nk kuar ayat 'ngaper amik perisa ni?sedap ker?'
tp tak kuo lg la ayat tu bila suami saya dh charas dengan jwpn di atas...hehhehe
yg donut bergula tu dia suruh saya makan...saya ckp tak nk..dia marah plak
'makan la mama..cepat amik'
makanla jugak aku secubit...heheheheh


 siap main2 lg dgn jelly yg kat tgh tu....
 tgk....
 tak abis lg...
 nk ngap dh...
kasut dia...pilih sendiri n tangkap gambar sendiri....ada bakat nk jd blogger jugak ni...br ni amik gambo ayam goreng..sory sayang mama tak kan upload dlm blog...hahahahahah

2 comments:

  1. amani gi big apple tak ajak ibu eah...

    ReplyDelete
  2. bukan tak nk ajak ibu...ibu kan bawak baby...heheheheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails