KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, November 22, 2010

duta sands...

raya haji 3,kami sekeluarga bercuti di DUTA SANDS Balok Kuantan...mak2 sedara saya dari KL datang nk spend time ngn cucu kesayangan... rancangan asal saya sepatutnya saya ke KL menziarah mereka,tp keadaan menjadi sebaliknya...segalanya berpunca dr kesalahan saya jugak....
citer nya begini....
sehari sblm raya saya balik ke rumah mentua u celebrate raya,raya kedua saya bercadang nk ke KL...br pas kuar dr kawasan rumah mak,baru perasan yg dompet takde..mcm mana dow nk blanja pg KL kalu dompet takde?rupanya saya tertinggal kat rumah kuantan..so apa lg tak pgla ke KL dan balik ke kuantan semula....maka ptg itu saya dikejutkan dgn kedatangan makcik2 kesayangan yg sanggup dtg u spend time dgn anak kami AMANI..
tq u all..love u always...

maka esoknya kami beronok2 ke pantai Balok.berBBQ  dan stay kat sana smalaman...hanya gambar di kolam renang jek saya capture.gambar BBQ  tak dpt den nk amik sbb lapo n bateri dh abis...

 mintak izin upload gambar yer orang belakang....
 suasana bilik yg kami sewa..rm 158-seaview without breakfast.nk breakfast must add rm 20..sgt tenang dan nyaman...
cubaan en suami bersembunyi di sebalik selimut gagal...hehehehhee

 antara pemandangan di sekitar DUTA SANDS...
salah satu chalet di situ...bukan sea view type punya...

orang KL ckp nk dtg lg...yer saya tggu korang dtg supaya kita dpt spend time together lg...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails