KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, February 16, 2011

bday kamu lg satu minggu...

hai sayang...anak mama...
tahun ni, mama mengaku yang mama sibuk sgt sampai mama tak buat apa2 preparation pun  lg u majlis hari jadi kamu..tak mcm thn2 lepas, mama antara orang yg paling sibuk  meyediakan segalanya pada hari jadi kamu. tp tahun ini mama seakan2 tidak berkesempatan u semua itu. mcm tahun lepas, sebulan sblm hari jadi kamu, mama dh mula buat goodies bag. mama dh mula shopping coklat u birthday kamu.
mama tahu, thn ni mama sibuk dgn study mama. bulan ni budget u hari jadi kamu pun mama dh 'kongkang'. gara2 bayar duit yuran pengajian br2 ni.hehehehhe
amani, mama tak janji tp insyaallah kita celebrate bday kamu bulan depan yer. mama ingat nk raikan di rumah baru kita ni. moga hajat mama tercapai kalu tiada aral.
mama love u ....

3 comments:

  1. hehehe.besday girl bakal tiba suda

    ReplyDelete
  2. girl sudah tidak sabar nak celebrate besday ni ye..

    ReplyDelete
  3. salam pknalan kmbali dear ;)

    hepy besdy utk amani yea
    takpe amani memhami mama dia ;P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails