KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Sunday, February 13, 2011

kisah malam td..

siang td paper last.  smlm paper ptg, today paper pagi. jd saya kena sedikit struggle study u paper ari ni memandang masa tak lama.. hari jumaat paper first start pkl 3.00 , hari kedua exam pun start pkl 3.00, hari ahad start pkl 9.00. so masa study tak lama sgt la kan..tp ok jer. alhamdulillah sempat khatam bab2 yg masuk exam.

ceaa..tu br muqaddimah jew..ni nk citer pasal citer malam td..tgh sibuk mama dia 'belajar' si anak yg kebosanan telah melakukan perkara yg di luar jangkaan...
1)  conteng skrin komputer dgn pen..pergh haru gakla..nampak sgt comotnya..at last, pagi besok papa dia cuci dgn nail remover. tu pun sbb adik angkat dr singapore sanggup search dlm internet cr how to remove the stain..so anyone yg penah jd cam saya ni leh pakai kaedah mcm tu yer...

2)  ini plak jadinya...
 putih melepak je

 dia bantai amik bedak den pastu campur dgn bedak baby dia , then sapu muka..sbb tu ada putih2 kat campact powder saya tu...
 3) amik gambar rancangan SITI dalam tv..
 ni bukan dia masak yer..sibuk2 'belajar' pun saya masak jugak bubur nasi ayam u anak, n bancuh teh u dia..
 kosong je..hanya ayam n daun sup.lupa nk letak lobak.kekekekek



2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails