KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, September 10, 2009

nk wat camner ni?

pose dh hampir 3 minggu dh.berat badan tak turun gak.aduih...ingat bulan pose ni leh la nk turun berat badan....tak turun gak...aduih...camne ni....frustnyer....tahan ke perut aku kalu sahur mkn kurma jek?cubala dulu......
bahagian tangan dh rasa kurus,bahagian leher pun mkn jinjang tp apsal berat aku maintain jek tak turun ni........waaaaaaaaaaaa..................nk kata makan banyak,tak banyak pun rasanya....masa pg bazaar ramadhan sepanjang DUKE tak de pun bukan beli banyak pun.meh aku list apa aku beli di bazaar sepanjang DUKE takde...
day 1 (taman impian) : 
  air soya(sampai ari ni ada ag..hehehe.)
murtabak udang (bukan daging okeh)
nasi minyak(kongsi ngn insyirah tau)
ikan patin u sahur
kueh tepung pelita 3 biji
day 2 (IM 8)  : 
    nasi beriani taj(pun kongsi ngn insyirah)
lauk daging n kerabu mangga u sahur
karipap 5 biji
tepung pelita lg 3 biji
day 3  (IM 2)  :  
laksa penang
nasi air u insyirah
cream puff
tepung pelita lg?
day 4 (hari ni tak tau nk g mana)
laki aku balik ari ni..
banyak ke aku mkn?aku rasa bese je.lg banyak aku mkn di hari biasa.tp naper berat tak turun ni.waaaa......
p/s : tepung pelita kat bazaar IM 8 adalah terbest di antara ketiga2 bazaar.manis2 buah gitew.....cewah sempat ag wat review tuh.napa aku nampak kueh  tu aku tak leh lari dr tak beli yek.napa yek?tahun lepas tak mcm tu pun.habit br ker?

4 comments:

  1. mama tipu, ne ade kongsi ngan syira... ha3

    ReplyDelete
  2. habit bru tuk tepung pelita: ade mknn kgemrn bru kot
    mcm diet tp x diet: rsnye ko mkn byk nie..ak nmpk ritu tw..huahuahua

    ReplyDelete
  3. asyik kuih tepong pelite je...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails