KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Tuesday, September 21, 2010

diari AMANI di KMC

1 SEPT (PAGI) : pg KMC check up bisul

masih mampu tersenyum(masa tggu nk check up)

1 SEPT (PTG) : warded

di rumah masa kemas2 nk pg masuk ward..minum susu seround...(baju pink yg cute pemberian aunty smms)
muka tahan sakit lepas kena amik darah
2 SEPT (PKL 1.00 PTG )  : standy nk pegi operation theatre...nk buang bisul...kena pakai jubah yg cute..tp dia takmo pakai sbb mungkin tahu doktor nk buat sesuatu kat dia
dalam area bilik OT...masa ni senyum sbb ada toy sebakul dlm tu...
masa ni muka takut lagi...
dh start main....lepas tu dia masuk OT,doc bg ubat bius n papa dia kena kuar...sbb prosedur nk dijalankan...

lepas keluar..dia menangis sekuatnya..satu blok KMC tu leh dgr suara dia...lepas tu nurse bg ubat tahan sakit kat punggung, baru dia cool down n br nk makan n minum...
3 SEPT : tak de sangat aktiviti menarik yg dijalankan.....
4 SEPT : keadaan dia makin ok...melantak cekodok made in KMC.......
antara hidangan buka puasa dengan IBU...kuah singgang tu aku masak masa balik  umah ptg 2 SEPT...
berbuka puasa dengan IBU pada ptg 2 SEPT...sepatutnya gambo ni kat atas..tp payoh benor nk drag ke atas.....
bisul yg dh masak........inila dia rupanya sblm 'ditoreh' oleh doc...
4 SEPT ( PTG): bawak amani pg balik  umah kejap n jenjalan..sian gak dia terperuk je dlm bilik hospital tu....
4 SEPT (PAGI) : amani masuk OT kali kedua u dressing bisul yg bawah tulang pipi n doc toreh satu lagi bisul kat tangan....
5 SEPT : tak de apa yg menarik....
6 SEPT : amani dh keluar wad

1 comment:

  1. sian amani ..now amani dah ok x?

    smm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails