KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, June 8, 2011

kluang, day 1

 memandangkan amani takde, sempoi giler kami bawak bag. hijau saya punya, kuning suami punya. sling bag tu saya punya yer..bukan suami..

 3 jun 2011 - adalah tarikh yg tak keramat mana pun. kitaorang bersiap2 nk bergerak ke Kluang, kerana ahad 5 Jun ada lah majlis menyambut menantu sepupu saya. trip kali ni tanpa amani di sisi. dia balik ke kg suami di temerloh. dia yg beriya2 nk ikut. entry lepas kan ada citer yg mak mentua n abg ipar ada dtg bercuti di rumah. so smlm diaorang balik, amani sibuk nk ikut. nak tak nk bagi jugak. so hari nk ke kluang, jauh plak nk amik dia di temerloh. so redhala kami pergi kluang tanpa dia. dan sampai sy update entry ini,  amani masih di kampung...huhuuuu

 posing2 dlm keta..honeymoon kejap...

 sampai kluang, pekena nasi beriani gam..lupa nama restoran tu. sedap giler cuma hr tu saya cepat muak. mayb sbb perut dh sebu kot...nampak tak tupperware kat tepi nasi tu? dlm tu ada papadom. dia bg satu tupperware tu, korang leh makan sampai lebam..saya punya lauk ayam(tersebunyi dalam nasi). suami plak lauk kambing. feveret dia tu
 lepas mkn, dlm pkl 4.00 kami check in kat hotel ANIKA. hotel dia quite okla..duk situ sbb husband pelanggan ttp kat situ. yerla setiap kali outstaion ke kluang, dia duk hotel tu jer..
 lorong nk ke bilik...
 inilah bilik kami...
 ok ker? biasa jer kan? old fashion sketla hotel ni...not reccomended sgt. tp saper yg nk murah, bolehla kot..rege dlm rm 140 something rasanya...
 tp, ada bath tub.jgn main2..hheheh. ini jerla yg saya puas hati

 snapshot in the bathroom..
 dlm pkl 7.00, kami sempat pg ayer hitam. beli pesanan big boss suh belikan kerepek..sy pun beli jugak, tak nk ketinggalan la katakan...

.
suami tgh deal dgan kakak tukang jual

pas pg ayer hitam, singgah umah makcik sy kat taman orkid. kami tak stay kat umah dia sbb umah dia dh penuh..bilik pun limited. sbb tu la kami tido hotel. bak kata orang, pandai2la bawak diri..hheheh..sempat jugak kitaorang tgk maharaja lawak kat umah dia dan sy pun sumbat telur dlm bunga pahar...hhehee


 tggu entry seterusnya...

3 comments:

  1. wahhh kak.. amaani x de, leh aa feeling2 hanimun jap... takde gangguan... hahahahhahaha

    ehh tp mesti rindu kat amaani kan?? bila dia nk blk tu?

    ReplyDelete
  2. sgt rindu sally...insyaallah jumaat dia balik...rindu sgt...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails